Αλεξανδρή εναντίον Αλεξανδρή!

25.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όχι ότι είμαι καμιά?ιντριγκαδόρισα, αλλά η υπόθεση Αλεξανδρή μου τράβηξε ένα άλφα ενδιαφέρον. Η πρώην σύζυγος του Αλέκου Αλεξανδρή, Έλενα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι ότι είμαι καμιά?ιντριγκαδόρισα, αλλά η υπόθεση Αλεξανδρή μου τράβηξε ένα άλφα ενδιαφέρον. Η πρώην σύζυγος του Αλέκου Αλεξανδρή, Έλενα δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του ζεύγους περνά στην επίθεση, πες και αντεπίθεση ποσώς με απασχολεί, με την ιστορία τους να θυμίζει πλέον την περίφημη ταινία "Κράμερ εναντίον Κράμερ". Κι εδώ έρχονται οι απανταχού φιλό- ιντριγκαδόροι να τρίψουν τα χέρι τους από ικανοποίηση, διότι τα όσα ακολουθούν είναι αν μη τι άλλο?χαριτωμένα.

Η πρώην, λοιπόν, κατηγορεί τον Αλέκο για αδιαφορία προς τα παιδιά του, πως η νυν αγαπημένη του έχει πάρει τα μυαλά και ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά διατροφή δυόμισι εκατομμύρια δραχμές το μήνα. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για ένα ποδοσφαιριστή που πλέον είναι στην ανεργία. Τον βλέπω με την πρώτη ευκαιρία να πηγαίνει στο Κατάρ ή στο Ντουμπάι να παίξει μπάλα. Η Έλενα υποστηρίζει πως ο Αλεξανδρής βλέπει πολύ σπάνια τους δύο γιους του και πως όταν τους συναντά είναι μαζί με την νέα του αγαπημένη και την κόρη της. Στην αίτηση που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, μεταξύ άλλων αναφέρει πως έφθασαν στον χωρισμό.

Έτσι, μάθαμε πως ο Αλέκος ήταν ολίγον τι ατακτούλης δείχνοντας μία?επιρρέπεια στο ξένο φουστάνι. Μάλιστα, διάφορα παραστρατήματα του έπεφταν στην αντίληψη της κι εκείνη επειδή δεν ήθελε να ταράξει την οικογενειακή γαλήνη, του τα συγχωρούσε όλα. Η τελευταία περίπτωση, όμως, ήταν ζόρικη. Η νεαρή αισθητικός, ονόματι Δήμητρα συγκίνησε τον Αλεξανδρή, ο οποίος εγκατέλειψε τη συζυγική κλίνη για χάρη της. Μάλιστα, σύμφωνα με την Έλενα πήγαν Πάσχα στο Καρπενήσι, την πήγαινε στο τιμημένο Κιάτο και άλλα πολλά χαριτωμένα.

Εύλογο ήταν να διαψεύσει τα παραπάνω ο Αλέκος, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση. Δηλώνει πως αγαπά τα παιδιά του, τα βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί και πως το καλοκαίρι ήσαν μαζί δύο ολόκληρες μήνες. Ξεκαθάρισε, δε, πως δεν θα αφήσει το θέμα έτσι. Εμείς, εδώ είμαστε για να δούμε τι θα συμβεί,