Η κα Ντάγκλας κατά εταιρείας καλλυντικών!

26.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κατέθεσε μήνυση κατά γαλλικής εταιρείας καλλυντικών που ισχυριζόταν ψευδώς, σύμφωνα με την ενάγουσα, ότι η βρετανίδα ηθοποιός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κατέθεσε μήνυση κατά γαλλικής εταιρείας καλλυντικών που ισχυριζόταν ψευδώς, σύμφωνα με την ενάγουσα, ότι η βρετανίδα ηθοποιός χρησιμοποιούσε προϊόντά της, έκανε γνωστό σήμερα δικαστική πηγή. Η ηθοποιός διεκδικεί αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων από την εταιρεία, που πωλεί καλλυντικά τα οποία έχουν ως βάση τους το κρασί, ανακοίνωσε δικαστήριο του Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με τη μηνύτρια, η εταιρία φέρεται να διατεινόταν ψευδώς στην ιστοσελίδα της, ότι η Τζόουνς αγόραζε την πλήρη σειρά καλλυντικών Caudalie για την περιποίηση του δέρματος, ενώ εκείνη ουδέποτε χρησιμοποίησε τέτοια προϊόντα, ούτε και έδωσε άδεια στην εταιρία να κάνει χρήση του ονόματός της. Ο αμερικανικός όμιλος Neiman-Marcus Group Inc. που πωλεί τα προϊόντα Caudalie και από τον οποίο υποτίθεται ότι η ηθοποιός τα προμηθευόταν, κατηγορείται επίσης, όπως και μια εταιρία πολυτελών κτιρίων που εδρεύει στο Λας Βέγκας και στεγάζει ένα κέντρο υδροθεραπείας Caudalie.
Οι δύο όμιλοι κατηγορούνται από τη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό και σύζυγο του Μάικλ Ντάγκλας ότι προωθούσαν τη γαλλική φίρμα με διαφημίσεις για τις οποίες πρέπει ν'αποδοθούν ευθύνες.