Τι φοβάται η Μαντόνα;

15.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Πολύ σοβαρά πήρε το ρόλο της ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων η Μαντόνα, η οποία στην παρουσίαση του πρώτου της τόμου είχε εμφάνιση αστής
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Πολύ σοβαρά πήρε το ρόλο της ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων η Μαντόνα, η οποία στην παρουσίαση του πρώτου της τόμου είχε εμφάνιση αστής Αγγλίδας μητέρας. Το λευκό σατέν φόρεμα με τα λουλούδια σε καμία περίπτωση δεν ήταν ενδυμασία ανάλογη του σταριλικιού της αοιδούς, ενώ το πάρτι - τσάι που ακολούθησε για τους καλεσμένους της δείχνει πως η Μαντόνα έχει επηρεαστεί για τα καλά από την αγγλική κουλτούρα.

Η παρουσίαση του βιβλίου The English Roses έγινε στο Λονδίνο κι εκτός από τον Γκάι Ρίτσι, τη Λούρδη και το Ρόκο, εκεί βρέθηκαν η Στέλα Μακ Κάρτνεϊ και η Κέιτ Μος. Επηρεασμένη από το όλο κλίμα, αλλά και την ιδιότητα της ως συγγραφέας (τω όντι σημαντικός ρόλος) η "Μάτζι" άνοιξε την καρδιά της λέγοντας πράματα και θάματα. Είπε, λοιπόν, πως δε θεωρεί τον εαυτό της σωστό μοντέλο μητέρας (βγήκε το χάπι της αυτογνωσίας;) και πως δεν αφήνει τη Λούρδη να βλέπει τη μητέρα της επί σκηνής. Δε θέλει η Μαντόνα να δει το κοριτσάκι της τα τολμηρά σόου της μαμάς - δες καυτά φιλιά με Σπίαρς, Αγκιλέρα κι άλλα τέτοια - διότι είναι πολύ μικρή για να της μιλήσει περί σεξ. Της έχει πει βέβαια τη γνωστή ιστορία με τον πελαργό και τα παιδάκια, αλλά έως εκεί. Για το, δε, παρελθόν της, μουσικό και μη, δε γίνεται κουβέντα διότι η ιστορία της χαρακτηρίζεται ως "ακατάλληλη δια ανηλίκους".

Ένας ακόμη προβληματισμός της ντίβας, είναι οι σχέσεις της κόρης της με τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο. Βλέπεις, οι συμμαθητές της Λούρδης δεν τη βλέπουν με καλό μάτι, πιστεύοντας τα άτιμα τα μικρά πως το διάσημο κορίτσι τα βρίσκει όλα έτοιμα με αποτέλεσμα να μην της δίνουν την απαραίτητη προσοχή. Η, δε, Λούρδη πάει να σκάσει το κακόμοιρο, ενώ εξαιτίας αυτής της κατάστασης προσπαθεί να συμπεριφέρεται ως μεγάλη. Δύσκολοι καιροί για διάσημα παιδιά!