Χώρισαν Λοπέζ - Αφλεκ!

15.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Το πολύ το Κύριε Ελέησαν το βαριέται και ο παπάς" γι αυτό και ο χωρισμός της Τζένιφερ Λοπέζ με τον Μπεν Αφλεκ
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Το πολύ το Κύριε Ελέησαν το βαριέται και ο παπάς" γι αυτό και ο χωρισμός της Τζένιφερ Λοπέζ με τον Μπεν Αφλεκ δεν παραξένεψε κανέναν. Βλέπεις, τους τελευταίους μήνες ο γάμος τους είχε αναβληθεί τόσες πολλές φορές (λίγο ακόμη και θα έμπαινε στο βιβλίο Γκίνες ως ο γάμος με τις περισσότερες αναβολές), που η αλήθεια είναι πως θα μας ξένιζε μόνο αν παντρεύονταν. Στα θαυμαστά γεγονότα του κόσμου θα συμπεριλαμβανόταν η ένωση τους εις σάρκα μία. Αν και μεταξύ μας κάποιοι υποστηρίζουν πως το θαυμαστό γεγονός έχει ήδη τελεστεί!

Για να δούμε, όμως, πως έχουν τα πράγματα (γιατί μία αγωνία την έχουμε η αλήθεια) και τι στην ευχή συμβαίνει με το διάσημο ζεύγος. Τα τελευταία νέα θέλουν την Τζένιφερ και τον Μπεν να χώρισαν την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου της, δηλαδή την Κυριακή στις 14 του Σεπτέμβρη, ενώ είχαν ήδη αναβάλει την τελετή από την περασμένη Τετάρτη. Ποία όμως η αφορμή της αναβολής και του χωρισμού τη συγκεκριμένη στιγμή; Γιατί την αιτία την ξέρουμε και δεν είναι άλλη από την απιστία του Μπεν. Κάποια τσακάλια του Χόλιγουντ, που έχουν εντρυφήσει σε χωρισμούς διάσημων προσώπων, υποστηρίζουν πως για όλα φταίει η Mere Gonzalez. Ποια είναι τούτη πάλι; Η γυναίκα του μάγειρα της Λοπέζ, η οποία ασχολείται με τα βουντού και την οποία εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια η Λατίνα ντίβα. "Αυτό το πρότυπο Καθολικής νέας" θα αναρωτηθείς. Ναι, αυτό το πρότυπο γι αυτό και η μητέρα της, η Γουαδελούπη αρρωσταίνει στην ιδέα πως η κόρη της δεν παντρεύεται επειδή έτσι την συμβούλεψε η "βουντού".

Πάντως, στο Χόλιγουντ αυτό ακούγεται, ενώ λέγεται πως ο χωρισμός του ζεύγους δεν είναι οριστικός. Απλά, η Γκονζάλες συμβούλεψε τη διάσημη "προστατευόμενη" της να ακυρώσει προσωρινά τον γάμο, διότι δεν είναι ευνοϊκή περίοδος. Τι λέει για όλα αυτά άραγε ο Αφλεκ; Φέρει ελαφρώς ή βαρέως τον χωρισμό; Κάποια ζευγάρια μάτια τον είδαν στο Λος Αντζελες, ενώ κάποια αυτιά άκουσαν τους κολλητούς του να λένε πως αυτό είναι "το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στο φίλο τους". Κι μετά σου λέει, κάνε φίλους να δεις καλό. Κάποια άλλα ζευγάρια μάτια, πάλι, είδαν την Λοπέζ να κάνει σέρφινγκ στο Μαϊάμι μαζί με φίλες της και την αδελφή της, ενώ την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος τους διέψευδε τα πάντα περί χωριμσού. Για να δούμε τι συμβαίνει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μας κούρασαν.