Έβαλαν γκαζάκια στο σπίτι της Βίσση!

15.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Σικάγο φαίνεται πως έχουμε γίνει και πράματα και θάματα που συμβαίνουν στο θαυμαστό κόσμο της διεθνούς show biz, γίνονται και στην εγχώρια.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σικάγο φαίνεται πως έχουμε γίνει και πράματα και θάματα που συμβαίνουν στο θαυμαστό κόσμο της διεθνούς show biz, γίνονται και στην εγχώρια. Η Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο στόχαστρο αγνώστων(;) εμπρηστών κι από τύχη η επίθεση δεν είχε ατυχή κατάληξη. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Την Παρασκευή το απόγευμα - γύρω στις 5 - η οικιακή βοηθός της αοιδούς ανακάλυψε κάτω από την κόκκινη Σεβρολετ του Καρβέλα μία λεκάνη με έξι γκαζάκια συνδεδεμένα με βραδύκαυστο φυτίλι.

Αμέσως, ειδοποίησε τις Αρχές και το κακό απετράπη. Το πρώην ζεύγος βρίσκεται στο Λονδίνο κι όταν πληροφορήθηκαν για το συμβάν, αφού συνήλθαν από το αρχικό σοκ, προσπάθησαν να καταλάβουν ποιος ή ποιοι ήθελαν να τους φοβίσουν. Και λένε φοβίσουν, διότι οι δράστες μάλλον γνώριζαν πως Βίσση και Καρβέλας βρίσκονταν εκτός Ελλάδας. Μάλιστα, ο μουσικοσυνθέτης έχει κάποιον ή κάποιους "στα υπόψιν" του γι αυτό και είναι σίγουρος πως η επίθεση είχε ως στόχο τον ίδιο. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, με τα "θύματα" να είναι σίγουρα πως θα βρουν τους δράστες.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες δέχονται επίθεση με γκαζάκια. Θες να τα τραβάει ο κλάδος; Πριν ένα χρόνο άγνωστοι είχαν βάλει γκαζάκια στο αυτοκίνητο της Πέγκυ Ζήνα που ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας, ενώ ίδιο περιστατικό είχε συμβεί και με την Άντζελα Δημητρίου. Δεν θέλω να απογοητεύσω την Αννούλα με τον Καρβέλα, αλλά οι δράστες τη σκαπούλαραν...