Χαμός για τα μάτια της Ματσούκα!

21.08.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γυναίκα που ξυπνάει πάθη στον ανδρικό πληθυσμό είναι η Δήμητρα Ματσούκα, αλλά άπαξ και ξυπνήσει μέσα της ο...Μήτσος...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γυναίκα που ξυπνάει πάθη στον ανδρικό πληθυσμό είναι η Δήμητρα Ματσούκα, αλλά άπαξ και ξυπνήσει μέσα της ο...Μήτσος, τότε ποιος είδε την ωραία Δήμητρα και δεν τη φοβήθηκε. Τις προάλλες, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σε μπαρ του Αγρινίου, προκειμένου να πιει το ποτό της μετά της παρέας της. Η παρουσία της στο μαγαζί, λογικό κι επόμενο ήταν να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της. Μερικοί άρρενες ήταν τω όντι διακριτικοί διότι δίπλα τους περίμενε παντόφλα. Άλλοι αρκέστηκαν σε σχόλια του τύπου "Πω, τι είσαι εσύ μάνα μου" ή "Αυτή είναι γυναίκα φίλε μου" κι ένας άλλος - τολμηρό δεν το λες, κατά φαντασία γόη όμως τον λες - θέλησε να της κάνει καμάκι.

Στην αρχή την κοιτούσε με ύφος αδιάφορο, στη συνέχεια της έδωσε να καταλάβει πως τον ενδιαφέρει κι αφού ανταπόκριση δεν είδε, καρφώθηκε πάνω της και δεν έλεγε να πάρει τα μάτια του. Ήταν, δε, τόσο ενοχλητικό το σκηνικό αλλά και ο ίδιος, με αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να ζητήσει το λόγο. Κουβέντα στην κουβέντα, θαυμαστής και Ματσούκα ήρθαν στα χέρια κι αν δεν τους χώριζαν οι φίλοι της Δήμητρας, θα γινόταν μεγάλο...μακελειό. Τόσο εκνευρισμένη ήταν η ηθοποιός από τη συμπεριφορά του άγνωστου άνδρα. Ο εν λόγω απομακρύνθηκε τελικά από το μαγαζί κακήν κακώς από τους ανθρώπους του κλαμπ, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφυγε και η Ματσούκα, η οποία νευριασμένη καθώς ήταν, έβγαζε καπνούς ακόμη και από τα αυτιά.