Ο νέος έρωτας της Κίντμαν!

19.08.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Το καλό πράγμα αργεί να γίνει" λέει η παροιμία και το αυτό συνέβη με τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία άργησε αλλά τελικά βρήκε τον άντρα των ονείρων της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Το καλό πράγμα αργεί να γίνει" λέει η παροιμία και το αυτό συνέβη με τη Νικόλ Κίντμαν, η οποία άργησε αλλά τελικά βρήκε τον άντρα των ονείρων της. Τώρα θα μου πεις "κι αυτός είναι ο Λενι Κράβιτζ"; Γιατί όχι; Εξάλλου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Η Κίντμαν, λοιπόν, η μοιραία γυναίκα του Χόλιγουντ, όπως έχει εξελιχθεί μετά το διαζύγιο της με τον Τομ Κρουζ, αφού παραπλανήθηκε σε διάφορες αγκάλες, βρήκε τελικά τον άνδρα που την κάνει να περνάει όμορφα.

Το παραδέχτηκε άλλωστε καρδιακός φίλος της ηθοποιού - από εκείνους που δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό και είναι μόνιμα οι πηγές κάθε λαγωνικού ρεπόρτερ - ο οποίος παραδέχτηκε πως η Νικόλ διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, μετά το διαζύγιο. Τον διάσημο ρόκερ όμορφο δεν το λες, όμως η εξωτερική του εμφάνιση δεν εμπόδισε την Κίντμαν να τον δει με άλλο μάτι και μάλιστα να τον ερωτευτεί. Η σχέση τους μετράει δύο μήνες και παρόλο που είναι στην αρχή, οι δυο τους έχουν ταιριάξει σε όλα. Το πε και ο φλύαρος φίλος της, πως ο Κραβιτζ την κάνει να γελάει συνέχεια.

Η γελαδερή πλέον Νικόλ, αυτή τη φορά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δει το φως της δημοσιότητας η σχέση της. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην την έχει παραδεχτεί δημοσίως, όμως δεν την έχει διαψεύσει. Κάτι που συνήθιζε στο παρελθόν, όταν οι φήμες οργίαζαν για σχέση με το Ρασελ Κρόου, το Ρομπι Γουίλιαμς και τον Τζουντ Λο πρόσφατα, ο οποίος υπόψη πήρε διαζύγιο. Πάντως, το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει τον Σεπτέμβριο τρεις εβδομάδες κρουαζιέρα στην Ευρώπη, οπότε όλο και κάποια φωτογραφία θα κυκλοφορήσει.