Ποια είναι τα σχέδια Μαστροκώστα - Σόμμερ;

19.08.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο "κλεινόν άστυ" επέστρεψε η Γωγώ Μαστροκώτσα μετά του καλού της Κώστα Σόμμερ και το ζευγάρι είπε να το γλεντήσει δεόντως.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο "κλεινόν άστυ" επέστρεψε η Γωγώ Μαστροκώτσα μετά του καλού της Κώστα Σόμμερ και το ζευγάρι είπε να το γλεντήσει δεόντως. Γύρισαν που γύρισαν στην άδεια Αθήνα, να μην κάθονταν στο σπίτι τους σαν τη χήρα στο κρεβάτι. Έτσι, λοιπόν, πήραν την παρέα τους και πήγαν στο "Ρομέο" παρόλο που ήξεραν πως το εν λόγω κέντρο λειτουργεί για τους celebrities του τόπου ως...το στόμα του λύκου. Οι φωτογράφοι ήταν απ' έξω και σαν είδαν τα ερωτευμένα να περνούν την είσοδο, τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν.

Αν γινόταν αυτό πριν τις διακοπές, ίσα που θα είχαμε μάνες να κλαίνε και πατεράδες να καμαρώνουν για τα παλικάρια τους που θα σφάζονταν. Βλέπεις, ο Σόμμερ μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς να σηκώνει τα μανίκια του και να παίρνει θέση μάχης για την υπεράσπιση της σχέσης του. Τώρα πια όμως που τα παιδιά είναι σίγουρα για τα αισθήματα τους και που τους έχουμε δει να κάνουν τις βουτιές τους στην Κρήτη, δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν τον έρωτα τους. Έτσι, τις προάλλες στο "Ρομέο" ήταν μες στα μέλια με τον Σόμμερ ειδικά να φέρεται ωσάν...ερωτευμένος πιγκουΐνος.

Και πάμε στα της σχέσης τους. Όπως προείπα, διανύουν την καλύτερη περίοδο αυτής και πλέον δεν έχουν πρόβλημα να κυκλοφορούν δημοσίως ως ζευγάρι και ουχί ως τα κολλητάρια που βγήκαν τσάρκα για γκόμενους και γκόμενες. Μαζί δε μένουν ακόμη, όμως, σκέφτονται να συνεργαστούν επαγγελματικά. Έχουν μία ιδέα για εκπομπή, όπου η Γωγώ θα είναι παρουσιάστρια και ο Κώστας στην παραγωγή, αλλά δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν το κανάλι που θα αναλάβει τα μεγαλόπνοα σχέδια τους. Για γάμο δεν έχουν μιλήσει ακόμη, ενώ θα το κάνουν μόνο όταν θα ξυπνήσει η μάνα μέσα στη Γωγώ.