Παντρεύονται Ντιαζ - Τιμπερλέικ!

18.08.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση είπαν να κάνουν η Κάμερον Ντιάζ με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ κι έγινε μεγάλος χαμός.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση είπαν να κάνουν η Κάμερον Ντιάζ με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ κι έγινε μεγάλος χαμός. Το ερωτευμένο ζεύγος πήγε σε κλαμπ της Νέας Υόρκης για να διασκεδάσει, όμως στο τέλος τους βγήκε σε ξινό. Και δεν ήταν τα φλας των φωτογράφων που άστραψαν και βρόντηξαν στην παρουσία τους. Ο σωματοφύλακας της Κάμερον έφταιγε αφού γι άγνωστο λόγο και αιτία, ήρθε στα χέρια με έναν θαμώνα και οι σκηνές που ακολούθησαν, θύμιζαν ελληνική ταινία με τον Κώστα Βουτσά που έπαιζε ξύλο στα μπουζούκια.

Το ζευγάρι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κλαμπ μία ώρα αρχύτερα. Ευτυχώς για τα ερωτευμένα, είχαν προλάβει να χορέψουν. Ξεβιδώθηκαν στο χορό, με τη Ντιάζ να χύνει τον ιδρώτα με τους κουβάδες. Όπως καταλαβαίνεις, το ζεύγος διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του και είναι τόσο καλά...αναμεταξύ τους που σκέφτονται μέχρι τον γάμο.

Η αλήθεια είναι πως την ιδέα την έριξε πρώτη η διάσημη ηθοποιός, η οποία - αν θες το λες κι έτσι - του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό: Αν είμαστε καλά, σε ένα χρόνο θα παντρευτούμε. Όπως παρατηρείς, η Κάμερον μία ψύχωση με τον γάμο την έχει. Εξάλλου, με τον πρώην αγαπημένο της τον Τζερετ Λετο, χώρισαν επειδή αυτός δεν αποφάσιζε να παντρευτούν. Με τον Τζάστιν, πάλι, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο 22χρονος είναι γάτα και ξέρει πως "Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου". Γι αυτό και αποδέχτηκε την πρόταση λέγοντας της πως δεν αποκλείεται να της ζητήσει να παντρευτούν νωρίτερα. Άλλο που δεν ήθελε να ακούσει το άνωθεν η Κάμερον, η οποία δεν αποκλείεται να άρχισε κιόλας να ψάχνει για νυφικό. Αυτοί είναι έρωτες!