Ενα χρόνο χωρίς σεξ η Αντζελίνα Τζολί!

24.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το παρακάτω μου φαίνεται κομμάτι απίστευτο, όμως, η Αντζελίνα Τζολί επιμένει πως έχει έναν ολόκληρο χρόνο να κάνει sex. Την αποκάλυψη που άφησε άγαλμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το παρακάτω μου φαίνεται κομμάτι απίστευτο, όμως, η Αντζελίνα Τζολί επιμένει πως έχει έναν ολόκληρο χρόνο να κάνει sex. Την αποκάλυψη που άφησε άγαλμα όσους την άκουσαν και τους άνδρες να αναρωτηθούν: "Μα καλά κι εμείς γιατί είμαστε εδώ;" την έκανε σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο παρουσιαστής λογικό κι επόμενο ήταν να μείνει σαν χάνος και η διάσημη ηθοποιός για να τον φέρει στα ίσα του είπε μια χαριτωμενιά: "Θεέ μου βοήθησε τον άνδρα που θα έρθει στη ζωή μου".

Καλά, αν ισχύουν τα όσα λέει, ε δε θα είναι και για οίκτο ο άνδρας που μετά από ένα χρόνο θα σπάσει το "εμπάργκο" της Αντζελίνα. Παρόλο που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν έντονα οι φήμες στο Χόλιγουντ πως η Τζολί βγαίνει με το Νίκολας Κέιτζ, η ίδια απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στο θέμα. Τώρα το γεγονός ότι από "αχόρταγη κοκκινοσκουφίτσα" (έτσι διαφημιζόταν όσο ήταν παντρεμένη με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον) μεταμορφώθηκε σε "κορεσμένη μάνα καβουρίνα", το αποδίδει στη μητρότητα. Από τότε δηλαδή που υιοθέτησε τον Μάντοξ έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες στη ζωή της με την ακόλαστη ζωή που έκανε να έχει περάσει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. Αυτά τα λέει τώρα. Για να δούμε τι θα κάνει όταν θα έρθει ο άλλος.

Πάντως, ο ρόλος της μάνας έχει μπει για τα καλά στο πετσί της σέξι ηθοποιού, η οποία ετοιμάζεται να υποδυθεί την μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου. Την Ολυμπιάδα, όμως, θα υποδυθεί και η Νικόλ Κίντμαν κι άντε να αποφανθεί κάποιος ποια είναι η καλύτερη. Που να ήξερε ο Φίλιππος ο Β΄ τι μεγαλεία θα γνώριζε η σύζυγος κάτι αιώνες μετά. Τώρα για τον Αλέξανδρο τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Στη μία ταινία γιος της Τζολί θα είναι ο Κόλιν Φαρέλ ( δεν κακό ) ενώ στην άλλη η Κίντμαν θα έχει γιο το Λεονάρντο ντι Κάπριο (δεν καλό). Τα γυρίσματα και των δύο θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.