Έρχεται στην Αθήνα η Κριστίνα Αγκιλέρα!

24.07.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στην Ελλάδα πρόκειται να βρεθεί τον Σεπτέμβριο η Κριστίνα Αγκιλέρα και είναι μεγάλη...τιμή για τη χώρα μας. Βλέπεις, η εν λόγω αοιδός...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στην Ελλάδα πρόκειται να βρεθεί τον Σεπτέμβριο η Κριστίνα Αγκιλέρα και είναι μεγάλη...τιμή για τη χώρα μας. Βλέπεις, η εν λόγω αοιδός επέλεξε η Ελλάδα να είναι ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της και μιλάμε για μεγάλη αναγνώριση. Η είδηση ότι η Αγκιλέρα θα κάνει συναυλία, μπορώ να πω πως συγκίνησε αρκετό κόσμο κι αυτό διότι η εν λόγω καλλιτέχνιδα επιβεβαιώνει περίτρανα το "Κι από φωνή...κορμί". Εντάξει, διαθέτει και πολλούς φαν, οι οποίοι θα σπεύσουν να τη δουν από κοντά.

Στο μεταξύ, υπάρχει μία περίπτωση την Αγκιλέρα να συνοδεύσουν επί σκηνής γνωστοί καλλιτέχνες το ντόπιου πενταγράμμου. Στην αρχή ακούστηκε το όνομα της Αννας Βίσση, όμως γρήγορα απορρίφθηκε. Στη συνέχεια έπαιξε το όνομα της Καίτης Γαρμπή, αλλά επίσης απορρίφθηκε καθότι την περίοδο εκείνη η αοιδός έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, απέμεινε να ακούγεται - έντονα μάλιστα - το όνομα του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τότε δεν έχει δουλειές να κάνει και είναι μεγάλος φαν της Κριστίνα.

Απ' ότι λένε - και το πιστεύουμε - η συναυλία αναμένεται να είναι άκρως φαντασμαγορική και ακριβή. Θα περιλαμβάνει πολλούς τεχνικούς, προβολείς και ο, τι σύγχρονο μέσο μπορείς να φανταστείς. Μιλάμε για μεγάλο σόου και μεγαλεία!