Ο Ράσελ Κρόου θα γίνει πατέρας!

22.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πατέρας πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο Ράσελ Κρόου και είναι έτοιμος να πάρει τα βουνά από την τόση χαρά. Θα μου πεις κι άλλοι τεκνοποίησαν,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πατέρας πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο Ράσελ Κρόου και είναι έτοιμος να πάρει τα βουνά από την τόση χαρά. Θα μου πεις κι άλλοι τεκνοποίησαν, αλλά έτσι δεν κάνανε. Δεν είναι το ίδιο. Εδώ πρόκειται για τον Ράσελ και τα αισθήματα του έχουν βαρύνουσα σημασία. Ο Κρόου, λοιπόν, από τώρα δηλώνει "χαζομπαμπάς" και για του λόγου το αληθές έχει αποκτήσει το ανάλογο image του πατέρα. Έχει πάρει κάμποσα κιλά, έχει αφήσει μακρύ το μαλλί, κάνει κόντρα ξύρισμα και γενικά τον σέξι Ράσελ που ξέραμε να τον ξεχάσουμε. Ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης και δεν επιθυμεί αύριο μεθαύριο να κολάσει τις μανάδες των φίλων του γιου του ή της κόρης του (δεν έχουν δει ακόμη το φύλο του μωρού).

Για τα νέα δεδομένα κι τις αλλαγές στη ζωή του, ο Κρόου μίλησε προ ολίγων ημερών. "Είμαι ενθουσιασμένος. Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος" δήλωσε κι εμείς δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Ειδικά, όταν λέει πως διασκεδάζει πολύ που η σύζυγός του έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (καταλαβαίνεις: εμετούς, ζαλάδες, λιγούρες, λιποθυμίες) τότε διαπιστώνουμε περί ποίου χαζομπαμπά μιλάμε. Η Ντανιέλ Σπένσερ είναι τριών μηνών έγκυος και από τη μέρα που πληροφορήθηκαν τα χαρμόσυνα νέα, ο σκληροτράχηλος Ράσελ άρχισε να γίνεται άλλος άνθρωπος.

Καταρχήν, έκοψε το ποτό (όχι ότι δεν πίνει ένα ποτηράκιον, αλλά δεν είναι και Ορέστης Μακρής στον Μεθύστακα). Δεύτερον, έπαψε να βαράει κόσμο. Θυμάσαι κάτι απίστευτους καβγάδες που έχει κάνει σε μπαρ κι εστιατόρια, όπου τον έβγαζαν σηκωτό. Και τρίτον, θέλει να απομονωθεί για λίγο από τη δημοσιότητα και γενικότερα το Χόλιγουντ, προκειμένου να είναι δίπλα στο παιδί και τη σύζυγό του. Άσε, που το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει ένα τσούρμο παιδιά και για να το πετύχει, χρειάζεται την ηρεμία και την απομόνωση του. Πως αλλάζει τελικά ο άνθρωπος.