Βανδή: Γιατί φοράει τα περσινά μαγιό; Οεο

24.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μία το νεόκοπο και σφόδρα ερωτευμένο ζεύγος Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μία η Σίσσυ Χρηστίδου με το νέο κορμί. Μία ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη ως αντίπαλο δέος του... νεόκοπου ζεύγους. Μία η παρέα των «τάκα – τούκα»

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μία το νεόκοπο και σφόδρα ερωτευμένο ζεύγος Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μία η Σίσσυ Χρηστίδου με το νέο κορμί. Μία ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη ως αντίπαλο δέος του... νεόκοπου ζεύγους. Μία η παρέα των «τάκα – τούκα» και οι ξανθιές, μελαχρινές, άγνωστες και γνωστές που τους περιτριγυρίζουν. Μία η κλασική αξία Ελένη Μενεγάκη στην παραλία με ή άνευ Ματέο, φεύγει αγαπημένε μου το καλοκαίρι και είδαμε όλες κι όλες μονάχα δυο φορές την Δέσποινα Βανδή στην παραλία.

Ποια; Την Βανδή που κάθε καλοκαίρι «συναγωνιζόταν» με την Μενεγάκη ποια είναι περισσότερες φορές στα εξώφυλλα των life style περιοδικών και ποια έχει την μεγαλύτερη συλλογή μαγιό. Βλέπεις, μέχρι πέρυσι δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε αοιδό και παρουσιάστρια με το ίδιο μαγιό. Άνετα άνοιγαν μαγαζάκι με εσώρουχα και μαγιό. Για τέτοια ποικιλία μιλάμε.

Αυτά μέχρι πέρυσι. Οι καιροί άλλαξαν, η κρίση μάς έχει βαρέσει στο δόξα πατρί και οι celebrities μαζεύτηκαν. Η Ελένη, ας πούμε, έτυχε φέτος να φορέσει δύο φορές το ίδιο κοραλί μπικίνι. Ιιιιι. Ωστόσο, το σοκ το μεγάλο έρχεται από την Δέσποινα, η οποία φέτος προτίμησε να κάνει διακοπές με τα παιδιά της σε πιο ήσυχα μέρη. Αλλά ο φακός μπόρεσε να την «ξετρυπώσει» και τις ελάχιστες φορές που την είδαμε εξώφυλλο, τι λες ότι διαπιστώσαμε;

Η αοιδός φορούσε τα περσινά της μαγιό. Ω ναι ναι. Το λευκό το μπικινάκι που την είδαμε την πρώτη φορά ανήκει στην περσινή τεράστια συλλογή της, ενώ σε αυτή ανήκει και το μαύρο ολόσωμο. Γιατί, μπορεί αυτή την εβδομάδα η αοιδός να φιγουράρει εξώφυλλο στην παραλία, όπου παίζει με τα παιδιά της ως καλή και σωστή μάνα, αλλά εμάς μήτε που μας άγγιξαν οι τρυφερές οικογενειακές της στιγμές. Είδαμε το μαύρο ολόσωμο μαγιό που το είχε φορέσει ΚΑΙ πέρυσι και σε συνδυασμό με το λευκό, αναρωτηθήκαμε: φέτος η Δέσποινα δεν αγόρασε καινούργιο μαγιό;