Η Μπαλτζή μιλάει ανοιχτά για τον Λάτσιο

27.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Sunny Μπαλτζή και η σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο με έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Sunny Μπαλτζή και η σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο με έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει τον ύπνο μου. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της στο περιοδικό OK τα λέει όλα το κορίτσι για τον Γιάννη Λάτσιο όπως και το ότι: " Η υπερβολική έκθεση δεν μου αρέσει". Καλέ ποια έκθεση απ'όλες; Οι εκθέσεις όμως; Αχ εμένα πολύ μου αρέσουν ειδικά οι υπαίθριες…

Και σαν να μην έφταναν όλα τ’άλλα, η τραγουδοποιός (η Sunny ντε) αρνείται να αποκαλύψει αυτό που με καίει περισσότερο απ’όλα: πού και πότε γνώρισε τον Λάτσιο!

"Δεν νομίζω ότι έχει και τόση σημασία πού συναντηθήκαμε και ειλικρινά θεωρώ φασιστικό κάποιος να μιλήσει σώνει και καλά για την προσωπική του ζωή και να πει “ναι, είμαι ή δεν είμαι”", είπε σε μια έκρηξη της η Μπαλτζή!

Αυτό που μπορεί να μου πει όμως είναι ότι ο Λάτσιος έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και εκείνη σπούδασε σκηνοθεσία, οπότε έχουν κοινές αναφορές και άρα there you go!

Και ποια η γνώμη της για τον Γιαννάκη τον Λάτσιο; " Είναι ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος, ανατρεπτικός, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Η εμφάνιση ενός ανθρώπου δεν εκφράζει απαραίτητα πόσο συντηρητικός ή συμβιβασμένος είναι. Τα ρούχα δεν κάνουν την ανατροπή, μόνο οι προσωπικότητες την κάνουν. Για μένα είναι από τους πιο υπερβατικούς και αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει". Τι; Κόπηκες κουκλίτσα; Εμ το εγκώμιο του έπλεξε του Λάτσιου και τον φαντάζομαι ήδη να έχει ανέβει στα ουράνια!

Τελικά, είναι ή δεν είναι με τον Λάτσιο γιατί δε θέλω να ξαγρυπνήσω και απόψε; "Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε", απάντησε αινιγματικά το κορίτσι. Χμμμ…Τον Κουασιμόδο όμως;

Ελένη Αναστασάκη