Συνατσάκη-Δραγούμη: ακόμα δύο σταρ στον ψυχολόγο

06.05.2011
Σου λέει δεν μπορείς να λογαριάζεσαι ως επώνυμος και να μην έχεις κάνει κάποια χρόνια ψυχανάλυση. Άσε που όσο περισσότερα τα χρόνια της ψυχανάλυσης, τόσο μεγαλύτερη η μούρη που πουλάς.

Βαγγελίστρα μου!

Τι κουπί τραβάνε και αυτοί οι επώνυμοι στην εγχώρια και ταλαίπωρη showbiz;

Θυμάσαι που πριν κανά δίμηνο μαθαίναμε πως σαν τα μανιτάρια οι εγχώριοι σταρ και σταρλετίτσες είτε είχαν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, είτε ξεροστάλιαζαν στο ντιβάνι του ψυχολόγου/ ψυχαναλυτή/ ψυχίατρου;

Ε, από τότε το θέμα έπαψε να είναι ταμπού και έγινε τάση. Σου λέει δεν μπορείς να λογαριάζεσαι ως επώνυμος και να μην έχεις κάνει κάποια χρόνια ψυχανάλυση. Άσε που όσο περισσότερα τα χρόνια της ψυχανάλυσης, τόσο μεγαλύτερη η μούρη που πουλάς.

Τελευταία κορίτσια της σόου μπιζ που τον τιμούν τον ψυχαναλυτή είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Ναταλία Δραγούμη.

Η Μαίρη ήταν εψές καλεσμένη στο “Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο” και αφού μας τόνισε πως έχει σπουδάσει ψυχολογία, στο καπάκι αποκάλυψε πως κάνει ήδη έξι χρόνια ψυχανάλυση και ήδη προχωρά για το έβδομο. Το κορίτσι ξεκίνησε γιατί ταλαιπωρούνταν από κρίσεις πανικού ενώ στην πορεία όλο και ανακάλυπτε θεματάκια και τελικά έκανε ολόκληρο τατουάζ με τις γνώσεις που κέρδισε στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή.

Τι κατάλαβε η Μαίρη; Πως κανένας δεν είναι τέλειος και όλοι έχουμε ατέλειες.

Δεύτερη φαν της ψυχανάλυσης που προέκυψε την εβδομάδα αυτή είναι η καυτή παρουσία του "Dancing with the stars" Ναταλία Δραγούμη! Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό SHAPE κι αποκάλυψε πως έκανε ψυχανάλυση για έξι χρόνια ενώ και όλοι στην οικογένειά της είναι φαν του αθλήματος αυτού, γιαυτό και η ίδια δεν την γλύτωσε. Τόνισε μάλιστα πως η ψυχανάλυση την βοηθά να μην ορίζεται από τους άλλους. Ειδικά, η φροϋδική ψυχανάλυση που έκανε η ίδια, την βοήθησε να μην τσαλαπατά τον εαυτό της.

Προβλήματα, καταλαβαίνεις! Βέβαια, εγώ που το έψαξα λίγο το θέμα, από τιμοκαταλόγους, έχω να σου πω πως πρέπει να βγω στο κλαρί για να μπορώ να πληρώσω τον ψυχολόγο. Η ταρίφα είναι ανεβασμένη και ο μισθός που πρέπει να διαθέτεις για να πας σε έναν όχι και πολύ ξακουστό ψυχαναλυτή είναι απαγορευτική και έτσι θα προτιμήσω να τσαλαπήσω τον εαυτό μου παρά το πορτοφόλι μου!

Κ.Π