Κι άλλοι γάμοι εν όψει

06.03.2001
Δουλειές με...φούντες έχουν πέσει αυτό τον καιρό στις εκκλησίες και οι παπάδες δεν προλαβαίνουν να παντρεύουν. Βλέπετε οι κοπέλες τις show-biz βάλθηκαν να αποκατασταθούν εντός του έτους. Και καλά κάνουν δηλαδή.
Δουλειές με...φούντες έχουν πέσει αυτό τον καιρό στις εκκλησίες και οι παπάδες δεν προλαβαίνουν να παντρεύουν. Βλέπετε οι κοπέλες τις show-biz βάλθηκαν να αποκατασταθούν εντός του έτους. Και καλά κάνουν δηλαδή. Εξάλλου ποια είμαι εγώ που θα τις κρίνει; Θέλουν να παντρευτούν, ας παντρευτούν σάμπως στο δικό μου το κεφάλι θα μπει η "κουλούρα"; Anyway που λέει και η θεία μου από τα Τίρανα.
Η Ελένη Ιορδανοπούλου, η ξανθούλα που λέει τον καιρό στον ΑΝΤ1 (όχι η γυναίκα του Μπατή, η άλλη) έχει αρχίσει κιόλας τις ετοιμασίες του γάμου της. Τώρα πότε θα παντρευτεί θα σας γελάσω και δεν το θέλω. Ούτε ποιος είναι ο αγαπημένος της ξέρω, διότι δεν είναι κάποιος κοσμικός κι εγώ με άτομα έξω του κυκλώματός μου δεν ασχολούμαι. Και μη πείτε ότι είμαι ψώνιο γιατί δεν θα σας πω ποια άλλη παντρεύεται.
Καλά θα σας πω, γιατί το χω στα χείλη μου κι αν δεν το πω θα...σκάσω η κακομοίρα. Λοιπόν η επόμενη που θα ντυθεί νυφούλα είναι η Λένα Παπαδοπούλου, η οποία λένε ότι ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον προσωπικό της γυμναστή, Αλέξη. Άκου προσωπικός, αφού είναι ο "έτσι" της δεν θα τη γύμναζε; Στα "κρύα του λουτρού" και "μοσχοαναθρεμένη" -λέμε τώρα- θα την άφηνε; Όχι δα.
Άντε πάλι τσαντίστηκα κι όχι τίποτε άλλο θα νομίζει το Λενάκι ότι έχω κάτι μαζί της.