Άρχισαν "πόλεμο" για την Καιτούλα

06.03.2001
Τρομερό άγχος με έχει καταλάβει τον τελευταίο καιρό για το ποιο θα είναι το δισκογραφικό μέλλον της Καιτούλας της Γαρμπή. "Σφάζονται" σου λέει οι εταιρείες στα πόδια της αοιδούς για το ποια θα την αποκτήσει. Άσε, δε, το τι της τάζουν "λαγούς με πετραχήλια" και δεν είναι καθόλου υπερβολή
Τρομερό άγχος με έχει καταλάβει τον τελευταίο καιρό για το ποιο θα είναι το δισκογραφικό μέλλον της Καιτούλας της Γαρμπή. "Σφάζονται" σου λέει οι εταιρείες στα πόδια της αοιδούς για το ποια θα την αποκτήσει. Άσε, δε, το τι της τάζουν "λαγούς με πετραχήλια" και δεν είναι καθόλου υπερβολή.
Έγκυρη πηγή (έχω και τα conne μου) μου αποκάλυψε -και δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω - ότι η νεοσύστατη εταιρεία "Nitro" δίνει στην καλλιτέχνιδα πολλά μα πάρα πολλά εκατομμύρια, προκειμένου να την κάνει...δική της. Λέγεται, δε, πως είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, καθότι εκεί βρίσκεται και ο σύζυγος Διονύσης Σχοινάς. Τώρα αυτό το έχουν για καλό; Εμένα, πάντως -και συγνώμη δηλαδή- δεν μου φαίνεται κι ότι καλύτερο, να είσαι συνέχεια με το σύζυγο. Αν δε σου λείψει και λίγο δεν έχει "νοστιμάδα" η σχέση.
Τέλος πάντων, για να μη μακρηγορώ, στο παιχνίδι της διεκδίκησης "παίζουν" ακόμη η Sony και η υπό ίδρυση εταιρεία του Φοίβου (του συνθέτη ντε). Η μεν πρώτη στην οποία ανήκει η Καιτούλα έχει ήδη κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό της. Ενώ λέγεται πως ποντάρουν για την παραμονή της στην Άννα Βίσση. Ξέρετε τα γνωστά, είναι φίλες, συνεργάτιδες, θα της γράψει τραγούδια ο Καρβέλας κι άλλα τέτοια.
Η εταιρεία πάλι του Φοίβου (θα ανακοινωθεί οσονούπω) και κυρίως ο ίδιος θέλουν ωσάν τρελοί να πάει μαζί τους η "πρασινομάτα" τραγουδίστρια. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο. Τι λέτε; Anyway. Για να συμβεί όμως αυτό υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση που θέτει ο ίδιος ο Φοίβος. Και δεν είναι τίποτε "παράλογο", απλά να αποκατασταθούν οι σχέσεις της με τη Βανδή που χάλασαν τον τελευταίο καιρό από κάποιες δηλώσεις - σπόντες της Γαρμπή.
Τώρα όλοι θα αναρωτιέστε -και πολύ καλά κάνετε- τι σχέση έχει η Βανδή , αφού αυτή ανήκει στη MINOS EMI; Ε λοιπόν έχει και μεγάλη μάλιστα, όμως δεν θα πω τίποτε περισσότερο, διότι δεν θα κάνω το κείμενό μου...σεντόνι.