Το γαμήλιο πάρτι Βανδή - Ντέμη!

19.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Η δεύτερη πράξη του πολύκροτου έργου "Ο γάμος της Βανδή με τον Νικολαϊδη" παίχτηκε το βράδυ της Τετάρτης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η δεύτερη πράξη του πολύκροτου έργου "Ο γάμος της Βανδή με τον Νικολαϊδη" παίχτηκε το βράδυ της Τετάρτης και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από άποψη διασκέδασης, κεφιού κι ασφάλειας. Εδικά για την τελευταία, δόθηκε μεγάλη σημασία από το Ντέμη, ο οποίος έβαλε περί τους διακόσιους νοματαίους, να φυλάνε την γύρω περιοχή από το "Island" προκειμένου να μην εισέλθει στον χώρο κάνα αδιάκριτο παπαράτσι. Μάλιστα, επειδή τη σήμερον ημέρα τα περισσότερα παπαράτσι έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, περιφρούρησαν και την θάλασσα μήπως και κάποιο ντυθεί βατραχάνθρωπος και τους τη βγει αλλιώς. Ήταν, δε, τόσο έντονη η παρουσία των σεκιούριτι, που ένας περαστικός ο οποίος δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του θα νόμιζε ότι μεταφέρθηκε η Σύνοδος Κορυφής στην Βάρκιζα.

Πάντως, οι φωτογράφοι και οι ρεπόρτερ ήταν απτόητοι, περιμένοντας απ' έξω καρτερικά να απαθανατίσουν το ζεύγος Νικολαϊδη και τους υψηλούς τους προσκεκλημένους, οι οποίοι έφθαναν τους 300. Οι τριακόσιοι του Ντέμη, λοιπόν, κατέφθασαν μετά τις 21.30 το βράδυ κι ανάμεσα τους ήταν οι εξής: Φερνάντο Σάντος, Οτο Ρεχάγκελ, Κώστας Κατσουράνης, Ακης Ζήκος, Βασίλης Λάκης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Διονύσης Χιώτης, Βασίλης Μπορμπόκης, Αγγελος Μπασινάς, Λάκης Νικολάου, Βασίλης Γκαγκάτσης, Βασίλης Δημητριάδης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Ιωαννίδης,, Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού, Ναταλία Γερμανού, Αντώνης Καφετζόπουλος Αντώνης Ρέμος - Ζέτα Μακρυπούλια, Λάμπης Λιβιεράτος - Εύη Αδάμ, Γιώργος Τσαλίκης, Σάκης Ρουβάς - Βανέσα Γουάνγκ (η Κινέζα αγαπημένη του) - Ηλίας Ψινάκης, Γιάννης Πάριος, Βασίλης Καρράς, Ελένη Πέτα, Φοίβος, Κώστας Καπετανίδης, Πάνος Καλίτσης - Αλέκα Καμηλά, Φωκάς Ευαγγελινός, Ρούλα Κορομηλά - Νάσος Γαλακτερός, Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μητσικώστας, Έλενα Κατρίτση κ.α.

Το κέφι στο πάρτι ήταν αστείρευτο και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Αν και υπήρχε ζωντανή ορχήστρα από την Κούβα, με latin και jazz μουσική, το ξεσήκωμα το μεγάλο έγινε όταν έπιασαν μικρόφωνο ο Ρέμος, ο Ρουβάς, ο Λιβιεράτος και φυσικά η νύφη, η οποία αν και είχε την τιμητική της, δεν ξέχασε την ιδιότητα της αοιδούς. Οι καλεσμένοι άρχισαν το λίκνισμα, ενώ έφτυναν τον κόρφο τους που τους έλαχε να ακούσουν τέτοιο σχήμα. Πρώτη και καλύτερη στον χορό ήταν η κυρία Νικολαϊδη (για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την Δέσποινα με αυτή την ιδιότητα) η οποία τις δύο αυτές μέρες ξεπατώθηκε στην κυριολεξία. Κι ο γαμπρός δεν πήγε πίσω, ο οποίος μπορεί να μην είναι Μεταξόπουλος στον χορό, όμως, μαζί με τον Μπασινά, τον Ζήκο και τον Σάντος κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες στο λίκνισμα του κορμιού τους, όπου χειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους. Από φαγητό τώρα, αν κι έλειπαν οι γουρνοπούλες και το αρνάκι που είθισται να σερβίρονται στους γάμους, οι καλεσμένοι δεν έμειναν παραπονεμένοι καθώς υπήρχε άφθονο σούσι, μπάρμπεκιου κι άλλες λιχουδιές, ενώ έρεε επίσης άφθονη η σαμπάνια και το καλό κρασί. Όπως καταλαβαίνεις, ο κούκος αηδόνι στοίχισε στο ζεύγος ο εν λόγω γάμος, αλλά τι να κάνεις, μια φορά παντρεύεσαι. Α, η αγωνία που είχε σύσσωμο το πανελλήνιο για το που πέρασε την πρώτη νύχτα το νιόπαντρο ζεύγος, ήρθε η ώρα να λάβει τέλος. Η Δέσποινα και ο Ντέμης κοιμήθηκαν στη σουίτα του "Grand Resort Lagonissi". Επίσης, η αοιδός στο πάρτι φορούσε μία διάφανη χρυσαφί τουαλέτα. Τι ανακούφιση Θεέ μου!