Παντρεύονται Λάτση - Κούρκουλος!

19.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από μία πολύχρονη σχέση κι αφού έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, η Μαριάνα Λάτση και ο Νίκος Κούρκουλος αποφάσισαν να παντρευτούν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από μία πολύχρονη σχέση κι αφού έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, η Μαριάνα Λάτση και ο Νίκος Κούρκουλος αποφάσισαν να παντρευτούν. Η είδηση του γάμου κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες κι από τότε που έγινε γνωστή, πολλοί είναι εκείνοι που...τρίβουν τα χέρια τους καθώς μετά από πού καιρό θα λάβει χώρα ένας original κοσμικός γάμος.

Το μυστήριο θα γίνει τον Σεπτέμβριο κι αυτό διότι το ζευγάρι περιμένει να περάσει λίγος καιρός από το πένθος καθώς προ ολίγων μηνών απεβίωσε ο "πατριάρχης" της οικογενείας, Γιάννης Λάτσης. Αν ο γάμος θα είναι ανοιχτός και θα τον συνοδεύουν όλες οι κοσμικότητες που συνηθίζονται στην υψηλή κοινωνία, παραμένει ακόμη άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουν κουμπάρα την Γιάννα Αγγελοπούλου, με την ο οποία η Λάτση διατηρεί στενή φιλία. Η Μαριάνα με τον γνωστό ηθοποιό γνωρίστηκαν πριν 15 περίπου χρόνια, σε μία παράσταση στην Επίδαυρο. Ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος και παρόλα τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν - είναι γνωστό τοις πάσι πως στις αρχές ο πατέρας Λάτσης δεν επιθυμούσε τον Κούρκουλο για γαμπρό του - κατάφεραν να τον κρατήσουν ζωντανό και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Ο ερχομός, δε, του πρώτου τους παιδιού, της Εριέττας, πριν 10 χρόνια ήταν καταλυτικός για να αναθεωρήσει ο πατέρας Λάτσης και να δει με καλό μάτι τη σχέση αυτή.

Λίγα χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Φίλιππος και παρόλο που αποτελούσαν μία σωστή οικογένεια, ουδέποτε είχαν σκεφτεί να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν γάμο. Την απόφαση αυτή την πήραν τώρα, χαροποιώντας το οικογενειακό τους περιβάλλον. Και οι δύο έχουν στο ενεργητικό τους από έναν γάμο. Η, μεν, Λάτση με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 20χρονο Πάρη, ενώ ο Κούρκουλος από τον πρώτο του γάμου έχει δύο παιδιά τον Αλκη και την Μαριλίτα.