Κάτοικοι Ισπανίας οι Μπέκαμ!

18.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Την ύψιστη τιμή να φιλοξενήσει την φαμίλια των Μπέκαμ έχει η Μαδρίτη καθώς ο Ντέιβιντ, από τη νέα σεζόν...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την ύψιστη τιμή να φιλοξενήσει την φαμίλια των Μπέκαμ έχει η Μαδρίτη καθώς ο Ντέιβιντ, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Ρεάλ. Τα νέα δεν ξάφνιασαν τόσο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, όσο τον κόσμο της show biz και δη της Μ. Βρετανίας, που έπαθε ένα κάποιο σοκ. Άλλωστε, δεν είναι και λίγο να χάνεις ένα τέτοιο trendy ζευγάρι, ούτε εκεί που τους είχες συνηθίσει να κάνουν δημόσια εμφάνιση σε χάπενινγκ στα Harrod' s, τώρα να τους βλέπεις σε αγώνα ταυρομαχίας. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα πολιτισμικό σοκ.

Ωστόσο, το ζευγάρι είναι τα μάλα ενθουσιασμένο με την μεταγραφή αυτή για πολλούς κι ευνόητους λόγους. Πρώτον, τα λεφτά είναι καλά (γύρω στα 2 δισ. τον χρόνο). Δεύτερον αποτελεί μία επαγγελματική πρόκληση για τον άνδρα του σπιτιού. Τρίτον, η Ισπανία έχει μεσογειακό κλίμα και είναι ο, τι πρέπει για την...αναιμική (θα βάλει κάνα κιλό πάνω της) Βικτόρια. Τέταρτον, πήγε στη Ρεάλ και πέμπτον είναι σύμφωνη η γυναίκα του σπιτιού.

Στη Ρεάλ, ο Μπέκαμ θα παίξει τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι αν νομίζεις πως στην Γηραιά Αλβιόνα θα λησμονήσουν τα μάτια των Μπεκαμέων επειδή δεν θα τα βλέπουν, πέφτεις έξω. Η Βικτόρια, τα παιδιά και μία ορδή σεκιουριτάδων (για τον φόβο κατά φαντασία απαγωγέων) θα μείνουν κανονικά στην πατρίδα και δη στο Μπέκιγχαμ καθώς ο Μπρούκλιν θα πάει νηπιαγωγείο. Έτσι, αναγκαστικά τη διαδρομή Λονδίνο - Μαδρίτη θα την κάνουν Κολιάτσου - Παγκράτι, αφού πρέπει να επισκέπτονται τον πάτερ φαμίλια και τούμπαλιν. Πάντως, οι μόνοι που δεν χάρηκαν με την μεταγραφή ήταν οι οπαδοί της Μάντσεστερ, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν από trendy, fashion και spice καταστάσεις και οι οποίοι δεν ξέρουν τι θα απογίνουν χωρίς τον σταρ τους.