Τζακ πίνει, Ασία κερνάει!

04.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Αλκοολικό δεν το λες, φαν του ποτού όμως είναι. Ο λόγος για τον Τζακ Νίκολσον, ο οποίος ελέω του βαρύτιμου ονόματος που φέρει
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αλκοολικό δεν το λες, φαν του ποτού όμως είναι. Ο λόγος για τον Τζακ Νίκολσον, ο οποίος ελέω του βαρύτιμου ονόματος που φέρει και της φήμης που κουβαλάει, είχε την ύψιστη χαρά να απολαύσει το αγαπημένο του ουίσκι και να πληρωθεί αδρά. Η μόδα που θέλει διάσημα ονόματα να κάνουν διαφημίσεις στην "παρθένα" αλλά μεγάλη και πλούσια Ασιατική αγορά, "χτύπησε" και τον Νίκολσον. Όχι ότι του κακόπεσε!

Ο εν λόγω ηθοποιός, λοιπόν, διαφήμισε γνωστό ουίσκι, όπου εισέπραξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Το άνωθεν ποσό μεταφράζεται περίπου σε γουλιά και διακοσοδόλαρο. Και πάλι για να βγάλει τα λεφτά που πήρε, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να ήταν στους "ΑΑ" και να λέει "Με λένε Τζακ και είμαι εντάξει". Πάντως, ο Νίκολσον - όπως έσπευσε να μας ενημερώσει - διασκέδασε πολύ τη δουλειά αυτή, χαρακτηρίζοντας την ως μία από τις καλύτερες που έχει κάνει. Εμ, τι θα έλεγε αφού όση ώρα διήρκησαν τα γυρίσματα έπινε το αγαπημένο του ουισκάκι κάνοντας κι ένα πουράκιον. Άντε, η επόμενη διαφήμιση του να είναι για προφυλακτικά και να μακαρίζει δια βίου την καλή του τύχη που έγινε διάσημος.