Τσακώθηκαν Βανδή - Ρουβάς;

04.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά οι φιλίες στην show biz είναι σαν το φρέσκο γάλα υψηλής παστερίωσης: έχουν ημερομηνία λήξης. Όπως αποδεικνύεται, φρέσκο γάλα ήταν και η φιλία της Δέσποινας Βανδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά οι φιλίες στην show biz είναι σαν το φρέσκο γάλα υψηλής παστερίωσης: έχουν ημερομηνία λήξης. Όπως αποδεικνύεται, φρέσκο γάλα ήταν και η φιλία της Δέσποινας Βανδή με τον Sakis Ρουβά, το κολλητηλίκι των οποίων πόθησε κόσμος και κοσμάκης. Οι δύο καλλιτέχνες - σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες - δε λένε ούτε "καλημέρα", με τον Sakis να είναι τελείως...τρελαμένος.

Όχι, δεν σάλεψε του φίλτατου αοιδού μας, ούτε θα πάρει τα βουνά. Με την Βανδή τα έχει πάρει, επειδή η μέχρι πρότινος κολλητή του την έκανε μπαμπέσικα. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συμφωνήσει στις αρχές Ιουλίου να εμφανιστούν σε κέντρο στην Θεσσαλονίκη, όμως λόγω του επικείμενου γάμου της Δέσποινας, έμειναν μόνο εκεί. Καταλαβαίνεις, τρέχει για νυφικά, μπομπονιέρες και τα λοιπά, οπότε που χρόνος για να ασχοληθεί αυτή την περίοδο με τα του επαγγέλματος.

Αυτό τουλάχιστον πίστευε ο Sakis, διότι η Βανδή ασχολείτο και παρά ασχολείτο με τις εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα. Μάλιστα, πήρε τόσο ζεστά το θέμα, που ξεκίνησε επαφές με τον Γιώργο Τσαλίκη, μπας και συνεργαστεί με αυτόν αντί του Ρουβά. Με ποία λογική η αοιδός προχώρησε στην κίνηση αυτή; Σκέφτηκε η καλλιτέχνιδα πως ο Sakis στα πλαίσια της περιοδείας του "Σεργιάνι στην Ελλάδα της Ευρώπης" έκανε δύο συναυλίες στην Θεσσαλονίκη (και οι δύο σημείωσαν επιτυχία), πράγμα που σημαίνει πως ο κόσμος ίσως να μην έρθει στο κέντρο, αφού πήγε στις συναυλίες. Την πιθανότητα να πάει πλήθος κόσμου για να ακούσει την ίδια, την σκέφτηκε; Όχι, διότι είναι ταπεινή και δεν πιστεύει πως θα γεμίσει ολόκληρο κέντρο "μόνη" της.

Έτσι, σκέφτηκε τον Τσαλίκη, ο οποίος επίσης κάνει περιοδείες αυτή την περίοδο, με την διαφορά όμως ότι αλωνίζει το λεκανοπέδιο της Αττικής. Άσε, που θα εμφανιστούν μαζί το χειμώνα, οπότε σκέφτηκαν πως είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουν μία πρόβα ταιριάσματος. Ο Sakis σαν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα έγινε έξω φρενών, διότι δεν καταλάβαινε τον λόγο που τον "πρόδωσε" η Δέσποινα. Ωστόσο, αν πιστέψουμε την παροιμία "Γυρίζει ο τροχός γελάει και ο φτωχός", τότε μιλάμε για δικαίωση του Τσαλίκη, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε φύγει από το REX, επειδή θα ερχόταν ο Ρουβάς. Και τότε η Βανδή ήταν στο σχήμα, την οποία αν οι δύο συνάδελφοί της θελήσουν να την...εκδικηθούν που τα κάνει μαντάρα, ας συνεργαστούν μαζί και να την αφήσουν απ' έξω.