Χώρισαν οι Κρούζ;

05.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Κατά πόσο ισχύει το παρακάτω, δεν το γνωρίζω, όμως τελευταία ακούγεται έντονα πως ο Τομ Κρουζ και η Πενέλοπε Κρουζ χώρισαν.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Κατά πόσο ισχύει το παρακάτω, δεν το γνωρίζω, όμως τελευταία ακούγεται έντονα πως ο Τομ Κρουζ και η Πενέλοπε Κρουζ χώρισαν. Μιλάμε για νέο που σπαρταράει - σε περίπτωση που αληθεύει - καθότι το εν λόγω ζεύγος ήταν ένα βήμα (μπορεί και δύο, δεν κολλάμε σε αυτά) πριν τον γάμο. Το νέο κυκλοφορεί τελευταία σε πηγαδάκια του Χίολιγουντ, ενώ οι φήμες ήρθαν και φούντωσαν όταν στις Κάννες η Πενέλοπε πήγε μόνη κι έρμη.

"Ήθελε να αποφύγει το κακό συναπάντημα με τη Νικόλ Κίντμαν" είπαν μερικοί, "Στην πολλή δουλειά που του έχει πέσει" το απέδωσαν άλλοι. Ο, τι κι αν ισχύει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η Πενέλοπε τα πήρε στο κρανίο. Στο σημείο αυτό αρχίζουν και τα προβλήματα του ζεύγους, που μια απομόνωση και αποξένωση τη νιώθει. Βλέπεις, οι επαγγελματικές προτάσεις στους δύο ηθοποιούς πέφτουν βροχή, τις οποίες οι εκπρόσωποι της Τέχνης αποδέχονται ασυζητητί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ταμείο να μην είναι μείον, αλλά να είναι ελάχιστος έως ανύπαρκτος ο ελεύθερος χρόνος τους.

Σύμφωνα με γνωστό - άγνωστο φίλο του ζευγαριού, τους τελευταίους μήνες οι Κρουζ ζήτημα να έχουν συναντηθεί ίσαμε τα δάχτυλα ενός χεριού. Κι όπως λέει ο πάνσοφος λαός "μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται". Τι μέλει γενέσθαι για τα πάλαι ποτέ πιτσουνάκια του Χόλιγουντ, παραμένει άγνωστο. Αν ωστόσο κάποιος μάθει κάτι, ας ενημερώσει εμένα και τη Νικόλ (Κίντμαν) που όσο να κάνει μία αγωνία την έχουμε.