Παίρνουν τα παιδιά της Δεβόρας!

28.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πρόλαβε να βγει από το reality "The Wall" η Δεβόρα και προσγειώθηκε απότομα στην...reality (πραγματικότητα). Ούτε τον έρωτα της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πρόλαβε να βγει από το reality "The Wall" η Δεβόρα και προσγειώθηκε απότομα στην...reality (πραγματικότητα). Ούτε τον έρωτα της με το νεαρότατο συμπαίκτη της Γιάννη δεν πρόλαβε να χαρεί καλά καλά η γυναίκα. Αιτία για το...δράμα της αυτό είναι η αρμόδια εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η οποία έκρινε πως πρέπει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της. "Κάνουν τέτοιο κακό στη μάνα;" θα αναρωτηθείς. Ω, mama mia! Ας δούμε, όμως πως έχουν τα πράγματα:

Στο παιγνίδι, η πληθωρική - μάνα Δεβόρα ανέπτυξε στενές σχέσεις ερωτικού τύπου με το τεκνό - τέκνο της Γιάννη. Ως εδώ όλα καλά, τίποτε το κατακριτέο και κατάπτυστο. Τον πρώτο καιρό, όμως, που ο έρωτας τους ζούσε τη μεγάλη άνθηση, τα δύο πιτσουνάκια επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις on, off -κι όπου αλλού έβρισκαν - camera, ανταλλάζοντας ερωτικά λόγια και καυτά φιλιά γεμάτα πάθος. Τα άνωθεν προβάλλονταν από την τηλεόραση (πάντα ενδιαφέρει τον κόσμο ο έρωτας που γεννιέται σε ένα τέτοιο παιγνίδι) με αποτέλεσμα να πέσει στην αντίληψη της αρμόδιας εισαγγελέως ανηλίκων, Ειρήνης Χρυσογιάννη.

Αυτή με τη σειρά της διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας κοινωνικής έρευνας από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να εξακριβώσει εάν συντρέχει λόγος για να αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών. Η έρευνα ξεκίνησε πριν δύο μήνες και ολοκληρώθηκε την Τρίτη, όπου η κοινωνική υπηρεσία έκρινε πως η Δεβόρα είναι ακατάλληλη να ασκήσει τα μητρικά της καθήκοντα. Έτσι, η επιμέλεια θα περάσει στους γονείς, με τους οποίους οι δύο ανήλικοι γιοι της μένουν όσο διάστημα αυτή έδινε...μάχη για την επιβίωση στο "Wall". Επίσης, επειδή τα παιδιά υπέστησαν ψυχολογικό σοκ - λέγεται πως οι συμμαθητές τους τα κορόιδευαν λόγω της μητέρας τους - ίσως την καινούργια σχολική χρονιά να αλλάξουν σχολείο. Άστα να πάνε, δύσκολοι καιροί για μάνες - ερωτευμένες παίκτριες reality παιγνιδιού. Πάντως, η οριστική απόφαση θα βγει στα τέλη Ιουνίου, οπότε και θα συνεδριάσει επί του θέματος το αρμόδιο δικαστήριο.