Είναι ζευγάρι Γερμανού - Παρθένης;

27.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν και ακούγονται πολύ έντονα είναι πως η Ναταλία Γερμανού και ο Αλέξανδρος Παρθένης ζουν έναν μεγάλο
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν και ακούγονται πολύ έντονα είναι πως η Ναταλία Γερμανού και ο Αλέξανδρος Παρθένης ζουν έναν μεγάλο (και μικρό ποσώς μας ενδιαφέρει) έρωτα. Τους δύο, μέχρι στιγμής παπαράτσι φακός δεν τους έχει συλλάβει μαζί (για να πεις πως έχουμε τα ντοκουμέντα), όμως πολλοί είναι εκείνοι που βάζουν το χέρι τους στη φωτιά , πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Μάλιστα, ξέρουν και τον καιρό που είναι μαζί: εδώ και πέντε μήνες (αν δεν απατώμαι, η Ναταλία δεν είχε χωρίσει τότε).

Όπως λέγεται, λοιπόν, το "ζευγάρι" δεν κάνει ακόμη δημόσιες εμφανίσεις, επειδή είναι νωρίς για κάτι τέτοιο, αλλά κι επειδή αμφότεροι προέρχονται από χωρισμούς. Η, μεν, Γερμανού πήρε διαζύγιο από τον Πέτρο Ίμβριο, ο, δε, Παρθένης χώρισε με την αοιδό Βικτόρια Χαλκίτη, με την οποία διατηρούσαν σοβαρό δεσμό. Έτσι, προτιμούν να την βγάζουν σπίτι ή όταν βγαίνουν έξω επιλέγουν απόμερους χώρους, που δύσκολα τους ξεθάβει φακός δαιμόνιου παπαράτσι.

Η γνωριμία τους έγινε πριν λίγους μήνες, μέσω κοινών φίλων και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Επειδή, όμως, η Ναταλία δεν είχε ακόμη ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον γάμο τους, δεν έκαναν μεγάλα βήματα. Αυτά λένε πως έγιναν μόλις η παραγωγός μετακόμισε στο νέο της σπίτι και είχε πια οριστικοποιηθεί ο χωρισμός της με το αοιδό. Όπως και να έχει, ελπίζω σύντομα να επιβεβαιώσουμε το new - μαζί και το άλλο, αν ο πρώην είναι νυν της Λίλιαν - για να έχουμε έτσι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!