Ο "γαμπρός" της Βίσση!

27.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το όνειρο κάθε μητέρας είναι η κόρη της να βρει ένα καλό και άξιο παλικάρι, ομορφονιό, με σεβαστό κομπόδεμα στην τράπεζα. Το αυτό όνειρο έχει και η Αννα Βίσση για την κόρη της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το όνειρο κάθε μητέρας είναι η κόρη της να βρει ένα καλό και άξιο παλικάρι, ομορφονιό, με σεβαστό κομπόδεμα στην τράπεζα. Το αυτό όνειρο έχει και η Αννα Βίσση για την κόρη της Σοφία, η οποία - ω, τι σύμπτωση - βρήκε ένα τέτοιο παιδί. Ο αγαπημένος της μικρής λέγεται Βον Ντέιντς (ή κάπως έτσι) και είναι αμερικανός επιχειρηματίας. Ο πατέρας του, δηλαδή, είναι μεγαλοεπιχειρηματίας και αυτός δουλεύει μαζί του, διότι ως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις κάποια μέρα η περιουσία θα περιέλθει στα χέρια του.

Ο Βον είναι ένα πραγματικά όμορφο παλικάρι, ψηλό ξανθό με θεληματικό πηγούνι και για του λόγου το αληθές (πόσο ωραίος είναι) η Βίσση όταν τον συνάντησε ξετρελάθηκε με το εξωτερικό του κάλλος. Και το εσωτερικό του την μάγεψε, διότι φαίνεται να είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Η γνωριμία "πεθεράς" και "γαμπρού" έγινε λίγο μετά το Πάσχα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, σε μία θεατρική παράσταση. Η Σοφία έκανε τις συστάσεις και μετά το τέλος της παράστασης οι τρεις τους πήγαν για φαγητό σε κοντινό εστιατόριο.

Εκεί έπεσαν οι γνωστές ερωτήσεις: "Πόσων ετών είσαι", "Τι δουλειά κάνουν οι δικοί σου", "Αγαπάς την κόρη μου" και "Αλήθεια η μητέρα σου πόσων χρονών είναι; Κρατιέται καλά;". Ο "λεγάμενος" απάντησε σωστά σε όλες, ενώ ήταν τόσο ευγενικός και γλυκομίλητος που κέρδισε τη συμπάθεια της αοιδούς. Για του λόγου το αληθές, τον κάλεσε το καλοκαίρι κι επίσημα στην χώρα μας, πρόταση την οποία αποδέχτηκε. Ενθουσιασμένος με την επιλογή της Σοφίας είναι και ο πατήρ Καρβέλας, ο οποίος μπορεί να μην έχει δει από κοντά τον "γαμπρό", όμως εμπιστεύεται την κρίση της Βίσση, που ήταν όπως είπαμε θετικότατη. Άντε ρε και γρήγορα να γίνετε πεθερικά!