Οι φίλοι που έγιναν εχθροί!

26.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι κι αν έχουν περάσει έξι χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταιάνα; Στην Μ. Βρετανία ακόμη ασχολούνται μαζί της και κάθε λίγο και λιγάκι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν έχουν περάσει έξι χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταιάνα; Στην Μ. Βρετανία ακόμη ασχολούνται μαζί της και κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν στην δημοσιότητα "πικάντικες" αποκαλύψεις για το άτομό της. Αύριο, ημέρα Τρίτη, στο BBC θα δώσει συνέντευξη ο μπάτλερ της μακαρίτισσας (ή το έχεις το πιστό υπηρετικό προσωπικό ή δεν το έχεις), όπου μεταξύ άλλων θα πει για τους φίλους της που έγιναν εχθροί. Τω όντι πρόκειται για μεγάλη συνέντευξη καθώς θα μάθουμε με ποια κολλητάρια της η πριγκίπισσα πριν μας αφήσει χρόνους δεν έλεγε ούτε "Good morning". Μιλάμε για μεγάλα ονόματα, που μας αφήνουν χαζούς... Λέμε τώρα.

Στην κατηγορία αυτή, λοιπόν, ανήκε η συννυφάδα της Σάρα Φέργκιουσον με την οποία ως γνωστόν ήσαν επιστήθιες φίλες και μαζί "έθαβαν" την πεθερά Ελισάβετ, κάθε φορά που η Βασίλισσα τους ζάλιζε τον έρωτα. Με την Σάρα, η Νταϊάνα παρεξηγήθηκε για ένα ζευγάρι παπούτσια. Η πρώτη είχε κάτι ωραίες γόβες τις οποίες δάνεισε στην δεύτερη για μία έξοδο. Την επομένη, η μακαρίτισσα έβγαλε στα πόδια της κάτι εξανθήματα και κατηγόρησε την Σάρα πως είχε βρόμικα τα πατούμενα. Όπως καταλαβαίνεις, ακολούθησε ένας χαμός, ενώ όπως εξομολογήθηκε η Σάρα, δεν πρόλαβαν να τα βρουν.

Ένα άλλο κολλητάρι, με το οποίο επίσης τα τσούγκρισε η αείμνηστη, ήταν ο Ελτον Τζον. Ο διάσημος αοιδός κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τον Τζιάνι Βερσάτσε, στο οποίο ζήτησε και πήρε την έγκριση από τη "Ντι", να συμπεριληφθούν φωτογραφίες της ιδίας με τα παιδιά της. Ο Τζον επειδή ένα μυαλό το έχει χειμώνα καλοκαίρι, παρέλειψε να την ενημερώσει πως στο βιβλίο θα υπήρχαν πολλές φωτογραφίες ημίγυμνων ανδρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ρίξουν καβγά τρικούβερτο, ενώ τα βρήκαν στην κηδεία του Βερσάτσε.