Ο νέος έρωτας της Ματσούκα!

20.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Η Δήμητρα για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς την δόξα τραβά". Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Δήμητρα Ματσούκα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Η Δήμητρα για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς την δόξα τραβά". Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Δήμητρα Ματσούκα και ο Στράτος Τζώρτζογλου έπαψαν να είναι επιστήθιοι φίλοι και η γνωστή ηθοποιός βρήκε ένα άλλο "φιλαράκι" στο πρόσωπο του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο εν λόγω νέος είναι μοντέλο στο επάγγελμα, μελανούρι με καλλίγραμμο σώμα, γωνίες στο πρόσωπο, θεληματικό πηγούνι και γενικά για να μην τα πολυλογώ είναι ένα αρσενικό μπουκιά και συχώριο.

Τα προσόντα αυτά εκτίμησε, λοιπόν, η Δήμητρα κι αποφάσισε πως ο Σπαλιάρας μπορεί να γίνει το "φιλαράκι" που θα της πει πως την αγαπά στ΄ αλήθεια, αφού εκείνος έχει εξαφανισθεί (φερ' ειπείν, στις Μυκόνους και στο Αγιο Όρος). Οι δυο τους, τελευταία, κάνουν πολύ στενή παρέα, αν και αποφεύγουν τα δημόσια μέρη ωσάν το διάολο το λιβάνι. Βλέπεις, η Δήμητρα έχει κατακαεί στο πρόσφατο παρελθόν, οπότε αποφάσισε στη νέα της "φιλία" να είναι τα μάλα προσεκτική. Ομολογώ, πως το έχει καταφέρει καθώς πολλοί γνωρίζουν για τη σχέση τους, λίγοι όμως τους έχουν δει μαζί.

Απ' ότι λένε φίλοι και γνωστοί της ηθοποιού, η μικρή Δημητρούλα περνάει ωραίες στιγμές με τον Γιάννη, έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν. Για του λόγου το αληθές, τους μόνους Στράτους που γνωρίζει, είναι ο αείμνηστος Διονυσίου και το παλικάρι που δουλεύει στον φούρνο του "Βενέτη". Πάντως, και πέρυσι το καλοκαίρι για δύο εβδομάδες η Ματσούκα είχε αναπτύξει φιλική σχέση με επίσης μοντέλο στο επάγγελμα, τον Σπύρο Πώρο. Με το τότε "φιλαράκι" είχαν πάει στην Μύκονο διακοπές, όπου σε πολυσύχναστες παραλίες λιάζονταν στον ήλιο και αντάλλαζαν καυτά φιλιά. Όταν η φιλία τους έλαβε τέλος, η ηθοποιός παρέμεινε στο νησί για να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και στην...φιλία του φίλου Στράτου. Λες και φέτος να έχουμε τα ίδια; Ο φίλος χρόνος θα δείξει!