Εγκαταλείπει για τον έρωτα η Κιντμαν!

20.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ψύχωση έχει γίνει της Νικόλ Κίντμαν να βρει τον μεγάλο έρωτα, με αποτέλεσμα η διάσημη ηθοποιός να προβαίνει σε υποσχέσεις προς την Μεγαλόχαρη
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ψύχωση έχει γίνει της Νικόλ Κίντμαν να βρει τον μεγάλο έρωτα, με αποτέλεσμα η διάσημη ηθοποιός να προβαίνει σε υποσχέσεις προς την Μεγαλόχαρη, άπαξ και την βοηθήσει. "Βόηθα Παναγιά μου να ερωτευτώ κι εγώ θα τα εγκαταλείψω όλα για χάρη του" παρακαλάει γονατιστή η ηθοποιός. Τα άνωθεν δεν είναι της φαντασίας μου. Η ίδια η Κίντμαν το παραδέχτηκε (όχι λεπτομερώς) στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις Κάννες.

Η Κίντμαν, λοιπόν, αποκάλυψε πως αν βρει ξανά τον μεγάλο έρωτα για χάρη του θα εγκαταλείψει τα πάντα, καριέρα, Χόλιγουντ και τα συναφή προκειμένου να είναι μαζί του. Οι προθέσεις της σόκαραν τους παρευρισκομένους, οι οποίοι κουνούσαν περίλυποι το κεφάλι τους, αφού μόλις είχαν συνειδητοποιήσει σε τι απελπιστικά στάδια σε φέρνει η μοναξιά. Για να μην πω η μαγκουφιά και φανώ κακιά. Ωστόσο, η Νικόλ δεν το βλέπει έτσι κι όταν έκανε τις αποκαλύψεις της, είχε ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της, διότι θα είναι η πρώτη Οσκαρούχα ηθοποιός με υψηλό κασέ που εγκαταλείπει την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας για ένα έρωτα.

"Μπας και τον έχει βρει;" αναρωτήθηκαν πολλοί, αλλά η Κίνταμν έσπευσε να τους διαψεύσει. "Και τον μεγάλο έρωτα να μην βρω, θα εγκαταλείψω νωρίς την υποκριτική Τέχνη διότι δεν θέλω να παίζω γερασμένη" είπε και τα λαγωνικά ανακουφίστηκαν καθώς προς στιγμήν πίστεψαν πως η ηθοποιός έχει βρει άνδρα και δεν το πήραν πρέφα. Πάντως και πρόπερσι η Νικόλ είχε αναφερθεί σε προσωπικά ζητήματα, όταν χαιρέκακα είχε πει για τον πρώην Τομ Κρουζ: "Επιτέλους μπορώ να φοράω ψηλό παπούτσι". Τώρα, δεν έκανε τέτοιες αναφορές, πρώτον γιατί έχει περάσει καιρός από το διαζύγιο άρα περσινά ξινά σταφύλια και δεύτερον στις Κάννες βρίσκεται η Πενέλοπε Κρουζ, οπότε δεν είναι για μαλλιοτραβήγματα σε κάνα σοκάκι.