Έπαθλο και...δάνεια στο "Party"!

19.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ώρα αρχύτερα τελείωσε το reality "Party", ωστόσο πριν κατέβουν τα ρολά υπήρξε ο νικητής που πήρε το έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ώρα αρχύτερα τελείωσε το reality "Party", ωστόσο πριν κατέβουν τα ρολά υπήρξε ο νικητής που πήρε το έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για την Μαρία Τσολάκη, την αποκαλούμενη και ως "Λάρα". Δεν ξέρω αν το παρατσούκλι παραπέμπει στην Λάρα Κρόφτ κι αν η εν λόγω νέα έχει βρει ομοιότητες(;) με την Αντζελίνα Τζολί, πάντως οι πρώην συμπαίκτες της πολύ θα ήθελαν να την στείλουν σε μία περιπέτεια για το κυνήγι της χαμένης Ατλαντίδος. Κοινώς να τη στείλουν στο πυρ το εξώτερων.

Μιλάμε της έχουν μεγάλη μανία και για του λόγου το αληθές, οι μισοί από τους παίκτες όταν άκουσαν το όνομα της δεν έσπευσαν να τη συγχαρούν ούτε για τα μάτια του κόσμου. Εκείνη πολύ που νοιάστηκε, αφού ήταν αυτή που είχε την επιταγή στα χέρια. Ωστόσο, όπως κάθε reality που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το "Party" μετά την ολοκλήρωση του είχε τις φήμες του, τις ίντριγκες, τις αποκαλύψεις και τις δολοπλοκίες του.

Κυκλοφορεί, λοιπόν, η εξής φήμη την οποία ως φαίνεται ορισμένοι από τους παίκτες ασπάζονται σαν Μουσουλμάνοι το Κοράνι. Η μάνα Λάρας, η παχουλή κυρία με την βεντάλια, πήγε λένε στην τράπεζα και πήρε δάνειο προκειμένου να το διαθέσει σε sms μπας και βγει πρώτη η κόρη της. Βροχή έστελνε τα μηνύματα και τελικά τα κατάφερε. Έλα, όμως, που τα άνωθεν έπεσαν στα αυτιά των υπολοίπων κι άρχισαν να φωνάζουν για στημένα αποτελέσματα, ενώ η ψυχή τους επέστρεψε στη θέση της που είχε φύγει η δύσμοιρη επειδή πίστεψαν πως ο κόσμος γούσταρε τελικά Τσολάκη. Κοίτα, στημένα πάλι δεν τα λες διότι δάνειο ξε- δάνειο της Τσολάκενας το χέρι πήρε φωτιά από τα μηνύματα. Αν μη τι άλλο, το πάλεψε η γυναίκα. Άντε ρε και σε καλή μεριά.