Έγινε μητέρα η Μπρουκ Σιλντς!

19.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ακόμη μία διάσημη ηθοποιός μπήκε πανηγυρικά στο κλαμπ των μαμάδων. Η πάλαι ποτέ "παρθένα" της show biz, η Μπρουκ Σίλντς
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ακόμη μία διάσημη ηθοποιός μπήκε πανηγυρικά στο κλαμπ των μαμάδων. Η πάλαι ποτέ "παρθένα" της show biz, η κόρη της Τέρι Σίλντς, δηλαδή η Μπρουκ απέκτησε προ ολίγων ημερών μία υγιέστατη κόρη. Ωσάν βάλσαμο ήρθε κι έκατσε ο ερχομός της μικρής - είναι το πρώτο παιδί για την 38χρονη ηθοποιό - αφού συνέβη τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα της από καρκίνο. Η Μπρουκ γέννησε σε κλινική του Μανχάταν και καθολη τη διάρκεια του τοκετού είχε στο πλευρό της τον σύζυγο Κρις Χέντσι, ο οποίος στάθηκε σωστός βράχος.

Οι ευτυχείς γονείς δεν έχουν βρει ακόμη το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο βλαστάρι τους και η αλήθεια δεν τους βιάζει τόσο πολύ. Προς το παρόν, προσπαθούν να χορτάσουν τη μικρή, ενώ πρώτο μέλημα της Σιλντς είναι να συνηθίσει στην ιδέα της μητρότητας αλλά και πάνω απ' όλα να γίνει σωστή μάνα. Αυτό είναι λεπτομέρεια, διότι υπάρχει το μεγάλο στήριγμα, αυτός ο ογκόλιθος η μητέρα Τέρι που θα της μάθει το μυστικό για να γίνει ο ίσκιος της μικρής. Εξάλλου, τόσα χρόνια πιο πολλά ξέραμε για τη μάνα παρά για την διάσημη κόρη.

Η Μπρουκ παντρεύτηκε με τον Χέντσι το 2001 σε δύο δόσεις, μία με πολιτικό γάμο και μία με θρησκευτικό διότι είναι ζευγάρι των παραδόσεων. Παιδί προσπαθούσαν να κάνουν από τότε, ενώ όταν ο Αντρε Αγκάσι (πρώην σύζυγος της Σιλντς) έγινε πατέρας, οι προσπάθειες εντάθηκαν. Τελικά, τα κατάφεραν δύο χρόνια μετά και τώρα που η ηθοποιός πήρε φόρα, θέλει να κάνει κι άλλα. Σαν την παρθενιά της ένα πράγμα. Μόλις γνώρισε τον έρωτα πήρε φόρα - ανάμεσα στις κατακτήσεις της είναι ο Μάικλ Μπόλντον, ο Λίαμ Νίσον, ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ - για να σταματήσει στον σύζυγό της.