Παντρεύεται η Αντζελα Δημητρίου!

16.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι να μην γίνει η αρχή. Άπαξ και γίνει, τότε η μία μετά την άλλη αοιδό σούρνει τον χορό του Ησαΐα. Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τότε που πληροφορηθήκαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι να μην γίνει η αρχή. Άπαξ και γίνει, τότε η μία μετά την άλλη αοιδό σούρνει τον χορό του Ησαΐα. Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τότε που πληροφορηθήκαμε τα ευχάριστα πως παντρεύεται η Δέσποινα Βανδή, έρχεται τώρα η Αντζελα Δημητρίου να αναγγείλει το ίδιο αποτελειώνοντας μας (με την καλή έννοια πάντα). Η γνωστή αοιδός στην εκπομπή του Τέρενς Κουίκ, "Μαζί την Κυριακή" μας προλαβαίνει προτού διαβάσουμε στην εφημερίδα την αναγγελία του γάμου και με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως τον Σεπτέμβριο θα έρθει εις γάμου κοινωνία με το Νοράι Σαπουντζιάν.

Το, δε, ευτυχές και μελιστάλαχτο σκηνικό του επικείμενου γάμου συμπληρώνει η κουμπάρα, που δεν είναι άλλη από την Έλντα Πανοπούλου. Πραγματικά συγκινητικές στιγμές, αν σκεφτείς πως με την γνωστή ηθοποιό πριν μήνες δεν μιλιόντουσαν. Τι λέω, ένα βήμα πριν τα δικαστήρια ήσαν. Όμως, όλα αυτά πάει πέρασαν και τώρα οι δύο γυναίκες δηλώνουν αγνές επιστήθιες φίλες, που σφραγίζουν τη σχέση τους με μία κουμπαριά. Τελικά, οι καιροί αλλάζουν.

Εκεί, δηλαδή που η "Λαίδη" δήλωνε πως αυτή είναι ο άντρας της ζωής της και δύσκολα θα βάλει αρσενικό στο κεφάλι της, τώρα έχει τον Αρμένιο κανονικά κορώνα. Όχι άδικα, αού κατά όπως τα λέει, ο καλός της πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει "κύριος Δημητρίου". Πρώτον την αγαπά και την σέβεται, δεύτερον είναι καλός πατέρας για την κόρη της Όλγα, τρίτον...θέλεις κι άλλα; Τα άνωθεν προτερήματα εντοπίζει και η κουμπάρα Έλντα, η οποία ευχαριστεί τον Σαπουντζιάν χάρη στον οποίο η Αντζελα είπε το "ναι" για να εμφανιστεί στο Δελφινάριο. Φίλτατε Νοράι και το Θέατρο σε ευχαριστεί για την επιτυχία σου αυτή!