Οι πρώην και τα άπλυτα της Μαράια Κάρεϊ!

16.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε" που σημαίνει πως δεν έφθαναν τα χίλια μύρια κακά που συμβαίνουν στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή της Μαράια Κάρεϊ,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε" που σημαίνει πως δεν έφθαναν τα χίλια μύρια κακά που συμβαίνουν στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή της Μαράια Κάρεϊ, έχει και τους πρώην της από πάνω να θέλουν το κακό της. Πρώτος και καλύτερος ο Εμινεμ, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πηγές ετοιμάζει τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο στην αοιδό, το οποίο σημειωτέων δεν θα είναι μελιστάλαχτη μπαλάντα, αλλά...σατυρικόν. Ο, τι παλαβομάρα δηλαδή κατέβαινε της Κάρεϊ και του έλεγε καθώς και τα γλυκόλογα με τις ζουζουνιές της, έχουν καταγραφεί από τον εκκεντρικό ράπερ, ο οποίος θα τα βγάλει όλα σε τραγούδι.

Ο ωραίος στίχος και η ομοιοκαταληξία διόλου μας απασχολεί, ούτε και τον Έμινεμ απασχολεί, διότι το άσμα πρόκειται να βγάλει πολύ γέλιο κι αυτός εξάλλου είναι ο σκοπός του δημιουργού. Τι ζόρια, όμως, τραβάει ο ράπερ με την αφεντιά της Μαράια; Οι φίλοι του λένε πως ο Εμινεμ είναι θυμωμένος μαζί της για δύο απλούς λόγους. Πρώτον, η πρώην αρνήθηκε ότι σχετίζονταν δηλώνοντας πως απέχει από το sex εδώ και δύο χρόνια και δεύτερον στον καινούργιο της δίσκο περιλαμβάνει ένα τραγούδι με τον τίτλο "Κλόουν" και δεν θέλει πολλή σκέψη να καταλάβει κανείς για ποιον χτυπάει η καμπάνα. Τώρα μεταξύ μας, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Πάντως, σε αυτή την περίπτωση η Μαράια μπορεί να βγει κερδισμένη αν το θελήσει. Αρκεί να ζητήσει τα πνευματικά δικαιώματα του άσματος. Μιλάμε για κέρδη.

Ωστόσο, δεν της έφθανε ο Έμινεμ, έχει και τον Λουίς Μιγκέλ που θέλει να πουλήσει μούρη μέσω αυτής. Ο Μιγκέλ επιθυμεί να κάνει άνοιγμα στην αμερικάνικη αγορά και προκειμένου να ασχοληθεί ο εκεί Τύπος μαζί του, συζητάει με γνωστό περιοδικό να δώσει μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ύλη δεν θα είναι τα χρόνια της αθωότητας του, πότε έγινε άνδρας και τα συναφή, αλλά πιπεράτες λεπτομέρειες από τη σχέση του με την Κάρει, όπου θα αναφέρεται και στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Πρώην σου λένε μετά. Αντε να έρθει και ο Τόνι Μοτόλα για να αναφωνήσει η αοιδός: "Έλα να με τελειώσεις"!