Η αγαπημένη του Ρουβά!

13.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Όλο και πυκνώνει το μυστήριο γύρω από τον Sakis Ρουβά και την ομολογουμένως ωραιότατη Κινέζα, η οποία τον τελευταίο καιρό τείνει να γίνει το alter ego του.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όλο και πυκνώνει το μυστήριο γύρω από τον Sakis Ρουβά και την ομολογουμένως ωραιότατη Κινέζα, η οποία τον τελευταίο καιρό τείνει να γίνει το alter ego του. Η Ρεμπέκα Γουάνγκ, περί οίας ο λόγος, εμφανίζεται συνέχεια στο πλευρό του εν λόγω αοιδού και παρόλο που επίσημα δεν έχουν ανακοινώσει πως είναι ζευγάρι, πολλοί είναι εκείνοι που το υποστηρίζουν. Μάλιστα, ως καλό ντοκουμέντο έχουν την τελευταία επίσκεψη των παιδιών στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί, ο Sakis έκανε την πρώτη του για το φετινό καλοκαίρι συναυλία (η άλλη στην Λαμία υπάγεται στην εαρινή περιοδεία του καλλιτέχνη) και η Γουάνγκ τον ακολούθησε, προκειμένου να καμαρώσει εν Ελλάδι τον καλό της. Λογικά δεν απογοητεύτηκε καθόλου, διότι τα τσιριχτά, οι κλαυθμοί και οδυρμοί των "Ρουβίτσων" δεν έλειψαν, ενώ κάποια σκόρπια χασμουρητά που έριχνε κατά τη διάρκεια της συναυλίας οφείλονταν στο ξενύχτι της προηγούμενης βραδιάς. Πήγε που πήγε η γυναίκα στη συμπρωτεύουσα, να μην της δείξει ο Sakis πως γλεντάνε οι Θεσσαλονικείς; Γι αυτό αφού την τάισε καλά, στη συνέχεια επισκέφτηκαν γνωστό club της πόλης όπου έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κι εδώ είναι που φουντώνει το μυστήριο καθότι το ζεύγος αποσύρθηκε στην κοινή τους σουίτα, στην οποία ομολογώ πως την έβγαλαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Άλλα στοιχεία για να πεις πως έχουν σχέση, δεν έδωσαν αφού στις δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν προσεκτικοί. Στη συναυλία, η Ρεμπέκα κατέφθασε με τον Ηλία Ψινάκη, κάθισαν μαζί στους επισήμους, ενώ μαζί πήγαν στο πάρτι που διοργανώθηκε μετά το τέλος. Ο Ρουβας δεν πήγε μαζί τους, αλλά έκανε σπέσιαλ εμφάνιση λίγο αργότερα συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακες του. Ή είσαι σταρ ή δεν είσαι.