Χαμός στη συναυλία του Τσαλίκη!

12.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία που έδωσε το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Τσαλίκης και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία που έδωσε το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Τσαλίκης και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά. Το κλειστό της Γλυφάδας έζησε μεγάλες στιγμές καθώς πλήθος νέων και παιδιών κατέκλυσαν το γήπεδο, που είχε γεμίσει ασφυκτικά. Από παλμό δεν το συζητάμε, τύφλα να έχουν οι συναυλίες της Μαντόνα κι άλλων αστέρων. Μα τι λέω η τρελή, τύφλα να χει ο Sakis Ρουβάς σε συναυλία στην Λαμία.

Τα ρούχα τους έσκιζαν για την πάρτη του Τσαλίκη οι φαν του, οι οποίοι στην κορύφωση του ενθουσιασμού τους, έσκισαν και τα ρούχα του αοιδού. Μην πάει ο νους σου στο κακό. Η ασφάλεια ήταν αυξημένη και στη σκηνή δεν ανέβηκε κανείς λαθραίος. Απλά, κάποια στιγμή ο Γιώργος λιβάκωσε από την πολλή ζέστη και πέταξε το λευκό φιρμάτο σακάκι του στο πλήθος προκειμένου να μυρίσουν το άρωμά του. Εκείνοι, όμως, από την τόση τους τη λύσσα το έκαναν χίλια κομματάκια, ενώ την ίδια τύχη είχε κι ένα μαύρο φουλάρι του.

Όχι ότι τα κλαίει ακόμα ο άνθρωπος, αλλά προσέχουμε. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η σύζυγος του αοιδού, Δώρα η οποία αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη συμβάδισε με τον παλμό της νεολαίας. Στο πλευρό της γυναίκας Τσαλίκη ήταν ακόμη η πεθερά Τσαλίκη και οι δύο κουνιάδες Τσαλίκη, όπου όλες τους καμάρωναν τον γαμπρό. Οι τρεις γυναίκες είχαν καθίσει σε απόμερο μέρος και στη σειρά, οπότε και διευκολύνθηκε το έργο του κόσμου που έσπευσε να τη συγχαρεί και να της ευχηθεί "καλή λευτεριά". Ή την έχεις την αγωγή ή δεν την έχεις!