Όργια στο "Baywatch"!

12.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα ήταν το καστ του "Baywatch" στις ένδοξες μέρες που γυριζόταν η σειρά με τους ναυαγοσώστες.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα ήταν το καστ του "Baywatch" στις ένδοξες μέρες που γυριζόταν η σειρά με τους ναυαγοσώστες. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Πάμελα Αντερσον (το άλφα και το ωμέγα της σειράς) στα διαλείμματα γινόταν της "μαϊμούς το πανηγύρι" με τους ηθοποιούς και το λοιπό προσωπικό να αναπτύσσουν στενές επαφές σεξουαλικού τύπου.

Ούτε που θυμάται με πόσους πήγε η Πάμελα στα χρόνια που συμμετείχε στο Baywatch, αν και για ένα μόνο είναι σίγουρη: πήγε με όλους τους συναδέλφους της, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Ποιοι είναι τώρα εκείνοι που αντιστάθηκαν στα κάλλη της συναδέλφου τους, δεν αποκάλυψε. Όπως επίσης δεν είπε αν ο Ντέιβιντ Χέσελχοφ, ο γνωστός Μίτς, ήταν ένας από τους "αντιστασιακούς" ή ένας από τους "υποταγμένους". Οφείλει νομίζω να διευκρινίσει, διότι ο άνθρωπος είναι παντρεμένος, όπως κι άλλοι τόσοι δηλαδή, και δε λέει να κλείσουν σπίτια.

Η Πάμελα έδωσε κι άλλες πληροφορίες, όπως ότι τα τροχόσπίτα στα πέντε αυτά χρόνια έζησαν μεγάλες στιγμές και από καμαρίνια μετατράπηκαν σε...άντρα ακολασίας. Για να καταλάβεις, αν έβλεπαν ένα τροχόσπιτο να σείεται, έκαναν μεταβολή και πήγαιναν σε έναν άλλο σταθερό, διότι το πρώτο ήταν απασχολημένο. Αν μη τι άλλο είχαν τη στοιχειώδη ευγένεια να μην ενοχλούν τους συναδέλφους όταν εκείνοι βρίσκονταν σε όργιο εργασίας!