Παντρεύτηκαν Λιάνης - Καράντη!

12.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μαθήματα για το πως να κάνετε έναν πραγματικά μυστικό γάμο παρέδωσαν το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μαθήματα για το πως να κάνετε έναν πραγματικά μυστικό γάμο παρέδωσαν το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη. Το εδώ κι ένα χρόνο ζεύγος, το βράδυ της μέρας αυτής ήρθε εις γάμου κοινωνία στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στον Λουμπαρδιάρη και κανείς δεν πήρε χαμπάρι. Βλέπεις, τις τελευταίες μέρες είχε διαρρεύσει πως ο γάμος θα γινόταν την Κυριακή και όλοι είχαν πάρει θέσεις για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Έλα, όμως, που το ζευγάρι αποδείχθηκε μεγάλη...γάτα και την έφερε σε όλους, κάνοντας τον γάμο μία μέρα πριν και μάλιστα προχωρημένη ώρα, γύρω στις 11 το βράδυ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ μετά ακολούθησε λιτή δεξίωση στον Διόνυσο με θεά την Ακρόπολη. Η Καράντη απέφυγε τις πολλές φανφάρες και τα στολίδια φορώντας ένα απλό λευκό νυφικό που περισσότερο έμοιαζε σε τουαλέτα. Κουμπάρος του ζεύγους δεν ήταν τελικά ο Ευάγγελος Βανειζέλος, όπως κατά κόρον είχε γραφτεί αλλά δύο επιστήθιοι φίλοι τους, ο Ευθύμιος Λιβάνης και η Αντωνία Φραντζεσκάκη.

Αν και οι υποχρεώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού τρέχουν, το γαμήλιο ταξίδι θα το πάνε. Το που δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη, αλλά τις επόμενες μέρες θα καταλήξουν κάπου καθώς οι βαλίτσες είναι έτοιμες και τους περιμένουν. Να υπενθυμίσω, πως το νιόπαντρο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν ένα χρόνο περίπου στο φεστιβάλ Πρεσπών και ο έρωτας προέκυψε λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα. Έκτοτε ήταν αχώριστοι, ενώ την απόφαση για το γάμο την πήραν πριν λίγους μήνες. Αυτά. Και όσοι αποκαλούμενοι "επώνυμοι" του τόπου ας πάρουν μαθήματα μυστικότητας και προστασίας της προσωπικής ζωής από το εν λόγω ζεύγος!