Συνεργασία - όνειρο!

06.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για σχήματα της χειμερινής σεζόν, επειδή είναι της μόδας να κυκλοφορούν διάφορα τέτοια σε πληροφορώ ότι τελευταία ακούγεται πολύ έντονα πως
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για σχήματα της χειμερινής σεζόν, επειδή είναι της μόδας να κυκλοφορούν διάφορα τέτοια σε πληροφορώ ότι τελευταία ακούγεται πολύ έντονα πως ο Γιώργος Νταλάρας θα εμφανιστεί μαζί με την Μαρινέλλα σε πίστα των Αθηνών. Συγκεκριμένα, λέγεται πως το Fever θα είναι ο χώρος εκείνος που θα φιλοξενήσει τους σημαντικούς αυτούς ερμηνευτές, οι οποίοι σπανιότατα εμφανίζονται επί πίστας.

Ο λόγος που τους έκανε να αλλάξουν γνώμη και να εμφανιστούν μαζί (μάλλον σε λίγες παραστάσεις το κόβω) είναι η τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής των Αθηνών, αλλά και της Θεσσαλονίκης. Σκέφτηκαν, δηλαδή οι καλλιτέχνες "Δεν εμφανιζόμαστε κάπου, ώστε να καταφέρουν να μας δουν κι όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν στα...Μέγαρα;". Πίστεψε με πως είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να δουν μαζί τους δύο καλλιτέχνες, με ενδεικτικό στοιχείο τις τρελές πωλήσεις που κάνει το cd τους από τις εμφανίσεις τους. Γι αυτό, λοιπόν, όταν έπεσε η πρόταση έδειξαν από κοινού μεγάλο ενδιαφέρον, ξεκινώντας τις συζητήσεις.

Σε περίπτωση, που πραγματοποιηθεί η συνεργασία και το "Fever" φιλοξενήσει τους εν λόγω καλλιτέχνες, καλό θα είναι να ξεχάσεις τον χώρο που ήξερες. Η πρώτη σκέψη που παίζει είναι να αλλάξουν το όνομα και να του δώσουν έναν άλλο, που να ταιριάζει στην περίσταση και στο ύφος των καλλιτεχνών. Επίσης, παντός είδους άνθη (από γαρύφαλλα μέχρι γλαβιόλες) δεν πρόκειται να κυκλοφορούν εντός κι εκτός του κέντρου. Μόνο στο απέναντι γωνιακό ανθοπωλείο θα παίζουν. Η εσωτερική διακόσμηση μάλλον θα αλλάξει και για να μη τα πολυλογώ ένα γενικό ρεκτιφιέ θα γίνει στο μαγαζί. Καλά όλα αυτά, όμως πρώτα πρέπει να πέσουν οι τζίφρες και μετά να πιάσουν δουλειά οι μαστόροι!