Τι ξανά τρέχει με Κίντμαν και Λο;

06.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Σε ύποπτα διαδοχικά ραντεβουδάκια συνελήφθησαν προ ημερών η Νικόλ Κίντμαν και ο Τζουντ Λο, ανοίγοντας επισήμως τον δεύτερο κύκλων κουτσομπολιών
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε ύποπτα διαδοχικά ραντεβουδάκια συνελήφθησαν προ ημερών η Νικόλ Κίντμαν και ο Τζουντ Λο, ανοίγοντας επισήμως τον δεύτερο κύκλων κουτσομπολιών αν διατηρούν παράνομο δεσμό ή όχι. Οι δύο ηθοποιοί, αν και στο πρόσφατο παρελθόν, ακολούθησαν τη λύση των μηνύσεων προς τους "συκοφάντες" που υποστήριζαν πως έχουν σχέση, τώρα οι ίδιοι βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, την Κυριακή που μας πέρασε η Νικόλ με τον Τζουντ βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης να παίρνουν ρομαντικό δειπνούν, υπό το φως των κεριών και του ραδιοφώνου να παίζει απαλή μουσική. Παπαράτσι στον χώρο και γενικότερα στην περιοχή δεν υπήρχαν, γι αυτό και δεν κυκλοφορούν φωτογραφίες ως το απόλυτο ντοκουμέντο. Υπήρχαν όμως πολλοί θαμώνες στο εστιατόριο, οι οποίοι έσπευσαν να ενημερώσουν τα "Χάι", "Σοκ" και συναφή της πόλης, πως είδαν το ζευγάρι να περνάει τρυφερές στιγμές. Και δεν έφθανε, η συνάντηση της Κυριακής - που ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος θα μπορούσε να την αποδώσει σε...επαγγελματικό meeting - ήρθε μία δεύτερη ακριβώς την επόμενη μέρα για να έρθουν να φουντώσουν οι φήμες.

Το εν λόγω "ζεύγος" βγήκε για ποτό μετά δύο φίλων τους και όλο το βράδυ, σύμφωνα με μαρτυρίες επίσης θαμώνων, οι τέσσερις τους ήταν μες στην χαρά, το κέφι και τα γελάκια. Στο μπαρ, πρώτη πήγε η Κίντμαν και με μικρή καθυστέρηση έφθασε μόνος του ο Τζουντ. Ήπιαν τις μαργαρίτες τους, έφαγαν το κατιτί τους και όταν η ώρα πήγε...αργάμισι, η Νικόλ αποχώρησε πάλι πρώτη για να ακολουθήσει ο Λο με μισή ώρα καθυστέρηση. Στο συγκεκριμένο σημείο η υπόθεση βρωμάει στις ύποπτες κινήσεις του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος στην έξοδο του μπαρ κοίταγε νευρικά δεξιά κι αριστερά μπας και κρύβεται πουθενά κάνα δαιμόνιο παπαράτσι με τον φακό του ανά χείρας, έτοιμο να τραβήξει την επίμαχη φωτογραφία. Και μετά σου λέει ότι φταίει ο...βιαστής!