Αναβάλλεται ο γάμος της Λοπέζ με τον Αφλεκ!

07.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Τζένιφερ χτενίζεται". Ο λόγος για την γνωστή και μη εξαιρετέα Τζένιφερ Λοπέζ, η οποία αν και...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Τζένιφερ χτενίζεται". Ο λόγος για την γνωστή και μη εξαιρετέα Τζένιφερ Λοπέζ, η οποία αν και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν χτυπιόταν και δερνόταν επειδή δεν μπορούσε να παντρευτεί τον καλό της Μπεν Αφλεκ, αποφάσισε τώρα από μόνη της να αναβάλει τον γάμο για του χρόνου. Ο λόγος που άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα να τρελάνει κόσμο καθότι πολλοί ήταν εκείνοι που τη συμπονούσαν στο δράμα της διότι η Καθολική Εκκλησία δεν της έδινε την άδεια, είναι απλός, κατανοητός και μπορεί να συμβεί στον καθένα μας!

Η αοιδός και ηθοποιός, επηρεασμένη από την τελευταία μόδα του Χόλιγουντ - όπου θέλει έναν original σταρ ο οποίος σέβεται το σταριλίκι του να παντρεύεται στο δικό του παρεκκλήσι - αποφάσισε να χτίσει ένα δικό της. Το εν λόγω εκκλησάκι θα φτιαχτεί στο καινούργιο σπίτι που αγόρασε το ζεύγος στην Τζόρτζια (έναντι αξιοσέβαστου ποσού, μπορώ να σου πω), ενώ έχουν κιόλας αρχίσει οι εργασίες. Επειδή όμως η Λατίνα ντίβα είναι της τελειότητας (πες την και μεγάλο ψώνιο, δεν θα σε μηνύσει κανείς) η κατασκευή θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, διότι το εκκλησάκι πρέπει να βγει μεγαλοπρεπές, άξιο να φιλοξενήσει τον τρίτο γάμο της σταρ μετά του καλού της Μπεν, ο οποίος στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.

Για να καταλάβεις, ο διάσημος ηθοποιός έχει αναθέσει εν λευκώ τις όποιες προετοιμασίες, στην καλή του καθώς εμπιστεύεται το καλό και ακριβό της γούστο. Η, δε, παράταση ενός χρόνου δεν ήταν και το καλύτερο του, όμως, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο γάμος του πρέπει να αγιαστεί στο hi εκκλησάκι τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ