Έγκυος η Δέσποινα Βανδή;

30.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία σύγχυση και γενική αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες, μετά την κυκλοφορία έντονων φημών πως η Δέσποινα Βανδή είναι έγκυος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία σύγχυση και γενική αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες, μετά την κυκλοφορία έντονων φημών πως η Δέσποινα Βανδή είναι έγκυος. Στην αρχή η "είδηση" ακουγόταν ως ψίθυρος, από τότε όμως που έσκασαν τα νέα πως η αοιδός παντρεύεται τον Ντέμη Νικολαϊδη, όσοι υποστηρίζουν ότι το ζεύγος περιμένει παιδί, δείχνουν την αναγγελία γάμου ως το απόλυτο ντοκουμέντο.

"Βιάζονται" σου λέει τα παιδιά να αποκατασταθούν προτού έρθει στον κόσμο ο/η διάδοχος. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες "ενδείξεις" που οδηγούν στο συμπέρασμα πως η αοιδός θα γίνει μάνα. Ποιες είναι αυτές; Την είδαν στο Ελ. Βενιζέλος με ανανεωμένο λουκ: κουρεμένη και βαμμένα σκούρα μαλλιά, ενώ φορούσε ριχτή λευκή πουκαμίσα. Ε ναι, λοιπόν, είναι φως φανάρι. Τα μαλλιά τα κόβεις και τα βάφεις στο φυσικό τους, μόνο όταν μένεις έγκυος, διότι κατά τη διάρκεια της κύησης απαγορεύεται η βαφή, οπότε δεν λέει να είσαι με την ρίζα νααα. Επίσης, ριχτά φοράς μόνο για να κρύψεις την κοιλιά και όχι και γιατί είναι της μοδός.

Στα σοβαρά τώρα, για να συζητείται στα διάφορα πηγαδάκια, δεν αποκλείεται να ισχύει. Αν και κατά το παρελθόν, το Δεσποινάκι έχει ματά ξανά μείνει έγκυος με τα λόγια! Τέλος πάντων, ο χρόνος θα δείξει. Εξάλλου, το άγχος των λαγωνικών δεν είναι αυτό, αλλά το πότε, το που και το ποιος θα είναι ο κουμπάρος του ζεύγους. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το μυστήριο θα γίνει αρχές Ιουλίου και κουμπάρος μάλλον θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ακόμη δεν έχουν αποφασίσει, διότι είχαμε Πάσχα και τα παιδιά πήγαν μέχρι την Καβάλα - ιδιαίτερη πατρίδα της Βανδή - για να ψήσουν τον οβελία τους μετά του σογιού των Μαλέων!