Έγινε πατέρας ο Μάικλ Όουεν

05.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κλαμπ των διάσημων πατεράδων μπήκε από την προηγούμενη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής, Μάικλ Όουεν. Η σύζυγός του, Louise Bonsall
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κλαμπ των διάσημων πατεράδων μπήκε από την προηγούμενη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής, Μάικλ Όουεν. Η σύζυγός του, Louise Bonsall την Πέμπτη που μας πέρασε, έφερε στον κόσμο μία υγιέστατη κόρη, κάνοντας ιδιαίτερα περήφανο τον Μάικλ ο οποίος αν και 23 μόλις ετών, ευτύχησε να λάβει το αξίωμα του πατρός. Έτσι, είναι: ή μικρός μικρός παντρέψου, ή μικρός μικρός καλογερέψου. Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέψουν, βρήκαν κιόλας τα ονόματα (μιλάμε για βασιλικά πράγματα) που θα δώσουν στο τέκνο της: Gemma Rose. Πρόκειται για κατά δική τους πατέντα καθότι τα άνωθεν είναι τα αγαπημένα τους ονόματα.

Ο Όουεν λίγο μετά την γέννηση της μικρής έσπευσε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις με την ιδιότητα του πατέρα. Και ιδού τι είπε σε κλίμα βαθύτατης συγκίνησης, με έναν κόμπο στο λαιμό και μάτια βουρκωμένα: "Αυτή είναι η πιο απίστευτη στιγμή της ζωής μου. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη". Αν νομίζεις ότι ο εν λόγω νέος ήτο βράχος υπομονής και ηρεμίας, απατάσαι οικτρά. Πιο κουλ ήταν η έγκυος παρά αυτός, αλλά ποσώς ενδιαφέρει που ο "Μιχαλάκης δεν αποδείχτηκε...τέρας ψυχραιμίας. Αυτό που έχει σημασία για τους γονείς είναι να περάσουν πολλές ώρες μαζί ως οικογένεια, αν και μάλλον είναι αδύνατον καθότι οι υποχρεώσεις του άσου της Λίβερπουλ παρά είναι αυξημένες.

Δηλώσεις για τον ερχομό της μικρής έκανε και η 23χρονη μητέρα, η οποία αν κι έφαγε "πακέτο" μέχρι να την γεννήσει συμφώνησε με τον καλό της πως αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Και για να το λένε αυτοί που είναι μαζί από τα 14 τους χρόνια (είναι ζευγάρι από τότε που πηγαίνανε γυμνάσιο) κάτι θα ξέρουν. Με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισαν τη νεαρά Όουεν, οι συμπαίκτες του πατέρα της και οι παράγοντες της Λίβερπουλ. Άντε και ο γιος!