Το Πάσχα των κοσμικών!

29.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στον φετινό trendy προορισμό για τις ημέρες του Πάσχα εξελίχθηκε η Κέρκυρα καθώς το νησί τίμησαν πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας show biz
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στον φετινό trendy προορισμό για τις ημέρες του Πάσχα εξελίχθηκε η Κέρκυρα καθώς το νησί τίμησαν πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας show biz. Από το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής, άρχισαν να καταφθάνουν κατά ομάδες οι "επώνυμοι", οι οποίοι φρόντισαν κατά την παραμονή τους να σουβλίσουν τον οβελία και να κάνουν βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Εκεί, οι κάτοικοι συνέλαβαν την Γωγώ Μαστροκώστα με τον Κώστα Σόμμερ και την "παλιοπαρέα" τους που αποτελείτο από την μία εκ των αφών Κανονίδου, τον Γιώργο Ντάβλα και άλλους. Επίσης, βρέθηκαν ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Αντζελα Γκερέκου, η Τζένη Ιωακειμίδου, η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Ντέμης Ρούσσος και βεβαίως ο Σάκης Ρουβάς.

Τις Σπέτσες τίμησε και με το παραπάνω, η αφρόκρεμα των Αθηνών καθώς αρκετοί κοσμικοί αφίχθηκαν στο νησί. Ανάμεσα τους η οικογένεια Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου και ο Πόλυς Χατζιωάννου. Άλλοι επώνυμοι που το τίμησαν, ήταν ο Μίμης Πλέσσας με την οικογένεια του και ο Κριστοφ Βαζέχα με την δική του. Και πάμε στην Μύκονο, όπου για ακόμη μία χρονιά μαζεύτηκαν μιλιούνια τα κοσμικά για να περάσουν ένα κοσμικό ελληνικό Πάσχα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αλέξης Κούγιας και φαμίλια, Κώστας Βουτσάς και τρεις κόρες, Αγγελική Νικολούλη μαζί με Στράτο Τζώρτζογλου (μια χαρά ανανεωμένος μετά την ασκητική) και Μαρία Γεωργιάδου, Γιώργος Πολυχρονίου, Γιάννης Πολίτης, Αννα Δρούζα και Νίκος Οικονόμου μαζί με Νίκο Χατζηνικολάου και Κρίστυ Τσολακάκη, πολλά μοντέλα, ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος και όλοι όσοι διαθέτουν σπίτι στο εν λόγω νησί. Α, εκεί ήταν και η Χριστίνα Ιακωβίδου για χάρη της οποίας απ' ότι κυκλοφορεί έπεσε χοντρό ξύλο!