Η αδιαφορία της Αθηνάς Ωνάση!

29.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα μυαλά της Αθηνάς Ωνάση έχει πάρει ο έρωτας και η "χρυσή" κληρονόμος έχει ρίξει σε μεγάλους προβληματισμούς τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα μυαλά της Αθηνάς Ωνάση έχει πάρει ο έρωτας και η "χρυσή" κληρονόμος έχει ρίξει σε μεγάλους προβληματισμούς τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ. Η μικρά, εδώ κι έναν μήνα βρίσκεται στην Βραζιλία - ιδιαίτερη πατρίδα του Αλφόνσο Νέτο- κι ενώ είχαν πάει μέχρι εκεί για τα γενέθλια του καλού της, έχουν παρατείνει την παραμονή όσο δεν φαντάζεσαι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε καλό είναι, διότι η Αθηνά έχει παρατήσει το σχολείο και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της στις Βρυξέλλες.

Ο πατέρας της Τιερί ανησυχεί τα μάλα για το καμάρι του καθώς είναι η πρώτη φορά που η Αθηνά συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και δείχνει μιαν άλφα αδιαφορία. Στην Βραζιλία τώρα, το ερωτευμένο ζεύγος περνάει τον χρόνο του (όταν δηλαδή δεν τρέχουν σε ινστιτούτα για λιποαναρροφήσεις) στο σπίτι του Ντόντα, έξω από το Σάο Πάολο. Πηγαίνουν τις βόλτες ή κάνουν την ιππασία τους. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη ο φακός ενός παπαράτσι συνέλαβε την Ωνάση να παρακολουθεί από την εξέδρα τον καλό της, ο οποίος πήρε μέρος σε αγώνες ιππασίας στην χώρα του.

Στις φωτογραφίες, η αγωνία της για τις επιδόσεις του Ντόντα, κάνει μπαμ. Είναι, δε, τόσο μεγάλη που ένα τσουλούφι από τα μαλλιά της είναι έτοιμο να ξεριζωθεί, από το πολύ τράβηγμα. Όπως και να έχει το πράγμα, η Αθηνά, από τότε που γνώρισε τον Βραζιλιάνο, έχει αλλάξει ριζικά την συμπεριφορά της με αποτέλεσμα οι δικοί της άνθρωποι (και μιλάω για τον πατέρα της) να ανησυχούν για το τι μέλλει γενέσθαι.