Ο Ελευθερόπουλος έχει παιδί!

23.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν από ένα χρόνο το ερώτημα που απασχόλησε κόσμο και κοσμάκη ήταν αν "ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα αποκτούσε παιδί εκτός γάμου".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν από ένα χρόνο το ερώτημα που απασχόλησε κόσμο και κοσμάκη ήταν αν "ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα αποκτούσε παιδί εκτός γάμου". Η αγωνία ήταν μεγάλη και οι καλοκαιρινές διακοπές των Ελλήνων ήταν διαφορετικές από τις άλλες χρονιές. Πως να κάνεις τα μακροβούτια σου όταν δεν έχεις καρατσακαρισμένο ότι ο "Ελέ" θα γίνει πατέρας; Τελικά, υπάρχει Θεός κι έναν χρόνο μετά, ο γνωστός τερματοφύλακας βγήκε και με περηφάνια ανακοίνωσε: "Ναι, έχω μία κόρη".

Η Τατιάνα και η Λαμπίρη τραβούν τα μαλλιά τους που δεν έβγαλαν πρώτες το αποκλειστικό "επιτρέποντας" στο νεαρό να φωτογραφηθεί με την μικρή Ιωάννα για γνωστό περιοδικό. Είναι γεγονός, πάντως, πως η ύπαρξη του μωρού καθώς και η αναγνώριση της από τον πατέρα, αποτελούσε κοινό μυστικό. Γιατί, κανείς δεν το ανέφερε; Ίσως γιατί σαν την μαία στο "Ιασώ" τρέφαμε μία συμπάθεια παραπάνω (λέμε τώρα) προς το πρόσωπό του. Η Ιωάννα ήρθε στον κόσμο στις 17 Σεπτεμβρίου (έχει γενέθλια μαζί με το Ντέμη αν ενδιαφέρει αυτό), είναι Ζυγός, στρουμπουλή και ξανθιά. Στης μάνας της μοιάζει, η οποία επίσης είναι ξανθιά και ψιλή. Μία κοπέλα μπουκιά και συχώριο, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες.

Κι αφού είναι τέτοια κούκλα και τσαχπίνα, για ποίο λόγο δεν προχώρησε το ειδύλλιο με τον Ελευθερόπουλο; Παρόλο που ο έρωτας του ήτο κεραυνοβόλος - γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο, όπου αυτή ήταν αεροσυνοδός κι αυτός ταξίδευε με τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό - η σχέση τους κράτησε μόλις λίγο καιρό. Ήταν αντίθετοι χαρακτήρες και προκειμένου να το κουράζουν, αποφάσισαν να το διαλύσουν. Έλα, όμως, που η νεαρή αεροσυνοδός ήταν έγκυος και είχε μάλιστα αποφασίσει να κρατήσει το παιδί. Ο Δημητράκης ούτε που ήθελε να ακούσει γι αυτό και τελικά μέσω δικηγόρων και μόλις γεννήθηκε το παιδί βρήκαν τη χρυσή λύση. Το αναγνώρισε και όχι μόνο αυτό, αλλά το κρατάει δύο φορές την εβδομάδα από 12 ώρες.

Οι μέρες αυτές είναι και οι πιο...ποιοτικές για το μωρό καθώς ο πατέρας έχει αναλάβει την επιμόρφωσή της. Της βάζει Αλκίνοο Ιωαννίδη, την χορεύει μπλουζ, της διαβάζει Φρόιντ και Κάφκα, ενώ όταν η μικρή έχει φάει μπόλικη φρουτόκρεμα για να μην της κάτσει βαριά η μόρφωση, της διαβάζει τα "70 χρόνια Θρύλος". Ή θα είσαι χαζομπαμπάς με άποψη ή θα παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μην φέρεις στον κόσμο ένα καταδικασμένο παιδί με πατέρα - απαίδευτο!