Ο Αλέξανδρος Ρήγας απαντάει στις φήμες!

10.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες κυκλοφορούν διάφοροι δράκοι που θέλουν τον Αλέξανδρο Ρήγα να είναι ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου! Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όλοι συζητούν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες κυκλοφορούν διάφοροι δράκοι που θέλουν τον Αλέξανδρο Ρήγα να είναι ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου! Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όλοι συζητούν αυτό, ενώ τα σενάρια ποικίλουν. Το ένα θέλει το Ρήγα να έχει παραδοθεί, αλλά η αστυνομία δεν του απαγγέλει κατηγορίες επειδή δεν έχουν επαρκή στοιχεία (Πρώτος δράκος. Σου λέει ο άλλος ότι τον σκότωσα και περιμένεις να βρεις αποδείξεις;). Το άλλο σενάριο θέλει τον Ρήγα να είναι προφυλακισμένος εδώ και μία εβδομάδα, ενώ το τελευταίο και πιο μακάβριο λέει ότι παραδόθηκε και μετά αυτοκτόνησε!

Τα κανάλια εννοείται πως δεν αναφέρουν τίποτε και από αυτό μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για... τερατολογίες! Τέτοιο θέμα - πάρτι και να περάσει στο ντούκου; Ωστόσο, για ένα ανεξήγητο λόγο οι φήμες - δράκοι συνεχίζουν να σέρνονται και ο Ρήγας είναι «εξαφανισμένος»! Ώσπου, αποφάσισε να εμφανισθεί και να σπάσει τη σιωπή του. Μπας και σταματήσουν να λένε τα διάφορα αίσχη. Έτσι, δίνει την πρώτη του συνέντευξη (στο Down Town) μετά τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου και απαντάει στις φήμες.

Τι να απαντήσει δηλαδή; Ότι δεν είναι ελέφαντας; Ωστόσο, είναι αναγκασμένος να το κάνει, αποκαλύπτοντας πως κάθε βράδυ προσεύχεται να βρεθεί ο δολοφόνος μπας και τον αφήσουν στην ησυχία του, ενώ περιγράφει το μεγάλο σοκ που έχει πάθει τις τελευταίες εβδομάδες. Δίπλα του είναι λίγοι καλοί φίλοι που τον στηρίζουν, ανάμεσα τους και ο Κώστας Σπυρόπουλος, στον γάμο του οποίου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σάλο.

Αποκαλύπτει πως η δολοφονία του φίλου του ήταν ένα μεγάλο σοκ για τον ίδιο, όμως, δεν περίμενε πως παρακάτω τον περίμεναν τα χειρότερα και κάποιοι θα διέδιδαν ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Με τον Σεργιανόπουλο είχαν πέντε χρόνια να μιλήσουν και βρέθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο με την περιπέτεια του Νίκου με την κοκαΐνη. Έκτοτε, δεν είχαν άλλη επικοινωνία, ενώ στην αστυνομία έχει δώσει μία μόνο κατάθεση όταν δολοφονήθηκε ο Σεργιανόπουλος.