Οι ευχές του Κρουζ στη Νικόλ!

10.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανωτερότητα σε όλο το μεγαλείο έδειξε ο Τομ Κρουζ, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές στη Νικόλ Κίντμαν για τη γέννηση της κόρης της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανωτερότητα σε όλο το μεγαλείο έδειξε ο Τομ Κρουζ, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές στη Νικόλ Κίντμαν για τη γέννηση της κόρης της. Ο πρώην σύζυγος άπαξ κι έμαθε ότι η Νικόλ γέννησε, επικοινώνησε μαζί της και της εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχές.

Ο διάλογος έγινε σε κλίμα συγκίνησης (σνιφ, σνιφ) και οι δύο πρώην μίλησαν για αρκετή ώρα. Ωστόσο, του Τομ δεν έφθανε μόνο το τυπικό τηλεφώνημα. Ή είσαι ανώτερος άνθρωπος ή δεν είσαι. Έτσι, της έστειλε μία τεράστια ανθοδέσμη και μία ευχητήρια κάρτα. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νικόλ δέχεται πεσκέσι από το ζεύγος Τομ Κρούζ - Κέιτι Χολμς. Η νυν ένα μήνα πριν είχε στείλει στην πρώην ένα τεράστιο καλάθι με γλυκά, λουλούδια και δώρα στο μωρό, που το συνόδευαν οι θερμότερες ευχές της.

Η Κίντμαν, που με τη γέννηση της κόρης της είναι στα σύννεφα, συγκινήθηκε πολύ από την κίνηση του Τομ. Εξάλλου, οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις για χάρη των δύο υιοθετημένων παιδιών τους, Ισαμπέλα και Κόνορ.