Παντρεύονται Ντέμης - Βανδή!

18.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί, χτύπησαν το κεφάλι τους για να δουν τι είναι καλό και τελικά αποφάνθηκαν: Θα παντρευτούμε. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί, χτύπησαν το κεφάλι τους για να δουν τι είναι καλό και τελικά αποφάνθηκαν: Θα παντρευτούμε. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη, οι οποίοι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή τη φορά η είδηση είναι πραγματική και όχι μία ακόμη ράδιο αρβύλα που είθισται να κυκλοφορεί πάντοτε τέτοια εποχή: λίγο μετά το τέλος των χειμερινών εμφανίσεων της αοιδούς, λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και πριν το ζεύγος κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου και σε high νησιά της χώρας.

Το ντοκουμέντο που οι θαυμαστές τους με ανακούφιση θα δουν ότι τα παιδιά θα άλληλο - αποκατασταθούν και που η Τατιάνα θα κρατάει στο χέρι της και με χαρά θα το επιδεικνύει κάνοντας λόγο για έναν θυελλώδη έρωτα που θα έχει ευτυχή κατάληξη, είναι η αναγγελία γάμου. Όποιος διαβάσει τα κοινωνικά του Βήματος, της Παρασκευής 18 Απριλίου, πρώτο "τραπέζι" γάμων θα διαβάσει πως δύο προσφυγόπουλα από την Γερμανία, ο Θεμιστοκλής Νικολαϊδης και η Δέσποινα Μαλέα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα.

Μην μπερδεύεσαι από το ονόματα, Θεμιστοκλής είναι ο Ντέμης και η Μαλέα κόρη της Παρθένας είναι η διάσημη αοιδός Βανδή. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε και σε ποια εκκλησία θα γίνει το μυστήριο, δεν αναφέρονται. Είναι μία λιτή αναγγελία, αρκετή να αφήσει χαζά όσα λαγωνικά έκαναν φύλλο και φτερό τις τοπικές εφημερίδες του νομού Καβάλας και Αλεξανδρουπόλεως, αλλά και των γειτονικών περιοχών μπας και βρουν πρώτοι την μεγάλη είδηση. Γιατί, δεν πιστεύω πως θα περίμενε κανείς ότι το ζεύγος θα ανάγγειλε το γάμο του σε αθηναϊκή εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας και η οποία μάλιστα είναι του γούστου τους.