Χώρισε η Ναταλία Γερμανού!

21.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Αυτό που ήταν κοινό μυστικό τον τελευταίο καιρό, η Ναταλία Γερμανού ήρθε να το επιβεβαιώσει, για να μην έχει ο κόσμος να σκάει ποια είναι η αλήθεια...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αυτό που ήταν κοινό μυστικό τον τελευταίο καιρό, η Ναταλία Γερμανού ήρθε να το επιβεβαιώσει, για να μην έχει ο κόσμος να σκάει ποια είναι η αλήθεια. Λοιπόν, η γνωστή στιχουργός εδώ και λίγους μήνες - από τον Φεβρουάριο συγκεκριμένα - είναι ένα ελεύθερο πουλί καθότι ο γάμος της με τον Πέτρο Ιμβριο έλαβε τέλος. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια στο περιοδικό "Down Town" όπου μίλησε για την μετά - διαζυγίου εποχή, η οποία την βρίσκει τα μάλα ανεβασμένη και μια χαρά ανανεωμένη.

Ο λόγος του χωρισμού είναι απλώς: ο γάμος σκότωσε τον έρωτα του ζεύγους. Από τότε, δηλαδή, που έβαλαν στεφάνι ο, τι είχαν σε πάθος, πόθο και λοιπά συναισθήματα, εξαφανίστηκαν δια μαγείας. Παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη γι αυτό και αποφάσισαν να χωρίσουν απλά και αγαπημένα. Και τα κατάφεραν. Ήδη, η Γερμανού έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι, ενώ ο Ίμβριος ψάχνεται επαγγελματικά. Κι αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν εσχάτως, μάλλον ψάχνεται κι ερωτικά.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον πρώην της Ναταλίας να έχει κιόλας βρει την αντικαταστάτρια και δεν είναι άλλη από την Λίλιαν. Τι εστί Λίλιαν; Είναι η πρώην σπουδάστρια του "Fame Story", η οποία περισσότερο έγινε γνωστή για την επαγγελματική της γνωριμία με τον Αντώνη Βαρδή και τον γάμο της που τον κρατούσε κρυφό ωσάν επτασφράγιστο μυστικό, παρά για το τάλαντο της φωνής της. Με αυτή την Λίλιαν, λοιπόν, θέλουν οι φήμες τον Πέτρο να βγαίνει ύποπτα ραντεβού, σε ύποπτα και μη μέρη. Ο, τι κι αν συμβαίνει ο χρόνος θα δείξει.