Μαζί στο σινεμά Πιτ - Ανιστον!

18.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Όσοι περίμεναν και παρακαλούσαν (τρόπος του λέγειν) να δουν κάποια στιγμή επί οθόνης το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον, να ξέρουν
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όσοι περίμεναν και παρακαλούσαν (τρόπος του λέγειν) να δουν κάποια στιγμή επί οθόνης το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον, να ξέρουν πως οι ευχές τους έπιασαν τόπο. Το "χρυσοζεύγαρο" του Χόλιγουντ, σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της πρώτης του κοινής ταινίας, όπου θα υποδύονται (τι άλλο;) τον άνδρα και την γυναίκα. Εμ πως, θα παίξουν για πρώτη φορά στο σινεμά και οι θαυμαστές τους δεν θα τους καμαρώσουν ως ανδρόγυνο; Και πως δηλαδή θα βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του, αν είναι δηλαδή τω όντι ταιριαστοί, αν υπάρχει ανάμεσα τους η γνωστή αύρα, αν έχουν χημεία και τα συναφή.

Αν και μέχρι τα χθες, ο Μπραντ με την Τζένιφερ ήταν κάθετοι στη θέση τους να μην συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία, επειδή ήταν δύσκολο - κυρίως για τον Πιτ - να είναι μαζί, τώρα δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ξετρελαμένοι με την ιδέα. Θες το concept της ταινίας; Θες ότι αλλάζουν οι καιροί; Θες ότι είναι πολλά τα λεφτά Αρη; Πάντως είναι μες στην τρελή χαρά. Στα της ταινίας τώρα, η οποία προς το παρόν είναι "ορφανή" από όνομα, ο Μπραντ θα είναι ένας λαμπρός πολιτικός. Η γυναίκα του μιαν όμορφη ημέρα, θα ανακαλύψει πως το παιδί της που είχε δώσει κάποτε για υιοθεσία την ψάχνει. Κι από εκεί ξεκινάει, η τυπική αμερικάνικη ιστορία.

Με αφορμή τη συνέντευξή τους για τη νέα ταινία, το ζεύγος αναφέρθηκε και στο θέμα που απασχολεί κόσμο και κοσμάκη: το παιδί. Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, η τεκνοποίηση είναι στα άμεσα σχέδια τους - αλήθεια ίσαμε πόσες φορές το έχουμε ακούσει; - αλλά περιμένουν πρώτα να τελειώσουν τα "Φιλαράκια" και μετά να βάλουν μπρος. Ευτυχώς, που η εν λόγω σειρά δεν είναι "Ατίθασα Νιάτα" που παίζουν εδώ και καμιά εικοσαριά χρόνια, αλλά θα τελειώσουν τη φετινή χρονιά. Αν και πάλι, κομμάτι χλωμό το βλέπω για άμεση τεκνοποίηση, διότι και οι δύο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Τζένιφερ γυρίζει μία ταινία με τον Τζιμ Κάρεϊ και ο Μπραντ με τη Νικόλ Κίντμαν. Αστα, δύσκολοι καιροί για σταρ που θέλουν να γίνουν γονείς.